Lesiu Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 General, nie można Tobie wysłać PW. Opróżnij skrzynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 General, nie można Tobie wysłać PW. Opróżnij skrzynkę. A faktycznie - sorry już wolna. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielBurchardt Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 a ja mam inne pytanie. czy da sie jakoś "wymusić" czy z automatu zrobić aby tytuły wpisów zaczynały się zawsze z dużej litery? Takie rzeczy robi się w css Panowie. https://kokohash.com/profil/medumistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Czy oby na pewno? Jeśli masz na myśli text-transform:capitalize; to każdy wyraz będzie się zaczynać z dużej litery, a nie o to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielBurchardt Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 #divid:first-letter {text-transform: uppercase;} Troszkę znajomości css. Niedługo konkurencja ruszy https://kokohash.com/profil/medumistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giker Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) Zdajesz Sobie oczywiście sprawę, że nie przejdzie to na na IE 6? Nie wiem jak wyżej. A dla generała to pewnie linijka kodu. Edytowane 29 Września 2009 przez giker [Zlecę] Katalogowanie w katalogach niemieckojęzycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 #divid:first-letter {text-transform: uppercase;} Nie no to jest prowizorka - to można zrobić równie prosto ale porządnie w phpie iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boby Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 No, ale jak zrobicie w pehapcu to co z ludźmi którzy chcą tytuły z małej litery ? No chyba, że kolejna opcja do włączenia i wyłączenia w panelu, jednak dla takiej pierdółki to średnio ma sens. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 No, ale jak zrobicie w pehapcu to co z ludźmi którzy chcą tytuły z małej litery ? No chyba, że kolejna opcja do włączenia i wyłączenia w panelu, jednak dla takiej pierdółki to średnio ma sens. Oczywiście opcja w panelu - dla mnie to było 5 minut żeby dopisać jeszcze jedną zmienną do PA a szczerze mówiąc mnie też irytują tytuły z małej litery. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas22333 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 #divid:first-letter {text-transform: uppercase;}Troszkę znajomości css. Niedługo konkurencja ruszy Szkoda to w css nawet pisać bo i tak nie wszędzie będzie to działać, w php jest konkretna funkcja która to robi. Domeny od 10zł - https://www.aftermarket.pl/marketsearch.php?seller=380f6ee80bf9deab6c3056e3b03f8f25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 z seokatalogi.pl: uniwersalny importer XML pozwalający zaimportować dane nie tylko z innego SEOKatalogu ale również z innych skryptów katalogów stron np. otwarty mini, qlWeb, freeglobes, phpld, INDEXU chętnie bym niektóre katalogi freeglobes przekonwertował na seokatalog, ale pojęcia nie mam jak zrobić plik xml z freeglobes Nowe forum w 2025 roku? Czemu nie? Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 chętnie bym niektóre katalogi freeglobes przekonwertował na seokatalog, ale pojęcia nie mam jak zrobić plik xml z freeglobes Podeślij bazę na kontakt@seokatalogi.pl ale zadbaj żeby była zakodowana w jednym charsecie - inaczej na wyjściu będą krzaki. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 #divid:first-letter {text-transform: uppercase;}Troszkę znajomości css. Niedługo konkurencja ruszy Tak jak ktoś tutaj napisał, robiąc w css nie wszędzie musi działać a ja już mam dość wkurzania się, że w głupim ie6 coś nie działa, a kto wie jak takie rzeczy będą chodziły w kolejnych wersjach. Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 (edytowane) Zauważyłem, że ludzie kombinują z przedłużaniem opisów za pomocą dodatkowych spacji i niepotrzebnych enterów, tylko żeby się zmieścić w wymaganej ilości znaków. Da się jakoś to rozwiązać? Edytowane 30 Września 2009 przez SilverT Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Zauważyłem, że ludzie kombinują z przedłużaniem opisów za pomocom dodatkowych spacji i niepotrzebnych enterów, tylko żeby się zmieścić w wymaganej ilości znaków. Da się jakoś to rozwiązać? Spacją się na pewno nie da bo zmienna jest w trim() + kilka innych zabezpieczeń ale enter-y na końcu faktycznie mnie przechytrzyły - jasne w nowej wersji enter na końcu tekstu będzie usuwany (to tylko 1 linia kodu więcej w funkcji validującej). iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi