eloy Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Ktoś wie jak rozwiązać problem z dodawaniem stron z https ? Najlepsze garnitury na miarę ONLINE ! SUITSQUARE.PL , MMSUITS.PL , GARNITURYNAMIARE.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaczawik Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Jesli dalej ktos ma problem z dodawaniem / moderacja wpisow (wywala mu blad sql) to znalazlem solucję problemem jest Incorrect integer value i trzeba go zakomentowac w my.cnf .Oczywiscie mowie o VPS bo zdaje sobie sprawe, że na sharedach moze byc to problemem Katalog Stron Ogłoszenia Podlaskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrrecki Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 mogę spróbować pomóc. niech ktoś kto ma problem zgłosi się na PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
designgraf Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Ma ktoś seokatalog przerobiony na divy i mógłby się nim podzielić?jak coś to PM. Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trojan6 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Wie może ktoś jak skontaktować się z twórcą seokatalogi. Chciałbym zapytać o możliwość transferu kilku licencji. Na e-maile nie mam odpowiedzi, telefonu nikt nie odbiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skynetic Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Wie może ktoś jak skontaktować się z twórcą seokatalogi. Chciałbym zapytać o możliwość transferu kilku licencji. Na e-maile nie mam odpowiedzi, telefonu nikt nie odbiera Też próbowałam się kontaktować i zero odzewu. www.skynetic.pl - filmy, fotografia i wizualizacje reklamowe piorunstudio.pl - Nowe studio fotograficzne w Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trojan6 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Mam nadzieję,że nie "umarła". Duża część wartościowych katalogów stroi na tym skrypcie. Chyba najwyższy czas stworzyć coś własnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remassq Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Witam Czy ktoś jest w stanie ogarnąć aktualizację z 1.42 na 1.5? Sam tego nie jestem w stanie zrobić. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Polecam napisać ( uprzednio czytając regulamin) ogłoszenie w dziale "Ogłoszenia i zlecenia". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remassq Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 ok, napisałem tutaj, ze względu na to, że to wątek seokatalogu. A jak wiadomo, z właścicielem nie ma kontaktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamsiu Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Problemem jest też to, że nie da się pobrać aktualizacji... Można pobrać jedynie nową, czystą instalację 1.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Jaki błąd wyskakuje? (nie mam jak sprawdzić, nie mam wersji 1.4). EDYCJA>> Eh... poszukałem w wątku seokatalogu plików aktualizacji i są jeszcze dostępne uff Jeżeli komuś nie działa pobieranie to post: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/72798-startup-seokatalog/?p=1159984 Edytowane 24 Listopada 2016 przez krzysiuus 2 Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remassq Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 na razie nic nie wyskakuje, bo jeszcze nie aktualizowałem, ale przy innych katalogach pamiętam, że były jakieś problemy z bazą. ok, zainstaluję v 1.5 i dam znać. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remassq Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 A więc tak: Po zainstalowaniu v1.5 i imporcie bazy, nie pokazuje nic z tej bazy, tak jakby jej nie zaimportowało. po zmianie w config na starą bazę wyświetla: Nieznana kolumna 'xxx' w field list i co tu można zrobić? @eldrako aktualka z dnia 22 grudniahttps://projekteo.pl/seokatalog_v1.5_update_12_12_22.zip domena nie żyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamsiu Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 A więc tak: Po zainstalowaniu v1.5 i imporcie bazy, nie pokazuje nic z tej bazy, tak jakby jej nie zaimportowało. po zmianie w config na starą bazę wyświetla: Nieznana kolumna 'xxx' w field list i co tu można zrobić? @eldrako aktualka z dnia 22 grudnia https://projekteo.pl/seokatalog_v1.5_update_12_12_22.zip domena nie żyje Może ktoś się podzieli tym plikiem, skoro autor porzucił ten projekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi