krzysiek_web Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 1. Przełącz się na https://pagepeeker.com ale opcja "inny". 2. Konfiguracja>Ustawienia Główne>Nowe strony>Tak Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 pagepeeker też działa... wejdź na ich stronę i sprawdź jak teraz jest generowany link do miniaturki i podmień z obecnym jaki masz w ustawienia seosa Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdera Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Właśnie przyszła aktualizacja od Generała - zatem przeglądać maile. Niestety z aktualizacją także złe wieści Whitepress - Liczy się tylko content marketing Biznes-Host - serwery które polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 ciekawe co za nowe skrypty. trochę poczekaliśmy na info od Generała ale przynajmniej Ci co myśleli, że zapadł się pod ziemię i nie wróci wiedzą, że tak nie jest. Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ensomedia Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Wobec tej dobre nowiny, jutro przedstawie Wam zatem nowy katalog PR2 do końca roku będą także podwajane wpisy. „Kiedy chcę pobudzić swój mózg do pracy, włączam komputer. Kiedy chcę odpocząć, włączam telewizor.” — Steve Jobs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Dobra, a co to za nowina? U mnie nic nie widać i nie słychać, nawet nie wiem co to za aktualizacja... Podzielcie się Dobra znalazłem: https://www.seokatalogi.pl/blog/seokatalog-poprawka-php-5-6-swiateczna-znizka-50-i-cos-jeszcze/ Edytowane 23 Grudnia 2014 przez ar4 Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzegard Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Po wgraniu poprawki PHP 5.6, "znika" przy BL 7.7nbsp;K. Baltic Sail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elitarny.eu Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Wiecie może co trzeba dodać w powiadomieniach e-mail, aby przy deaktywacji wpisu czy jego usunięciu w wiadomości był również opis strony? Katalog-SEO.org.pl - to też jest niezły katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesisko Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Witam, czy linki do stron z seokatalogów są jeszcze coś warte? wpisuję w wyszukiwarkę "mojadomena.com.pl" i lipa... ni ma. gdy podam konkretnie "mojadomena.com.pl" seokatalog - znajduje. Dodam, że dodawałem domenę do seokatalogów coś koło 1.5 roku temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 jamesisko, to zależy o jakich katalogach mowa. Do pierwszych lepszych nie warto, do lepszych można dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebuk Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Ciekawostka: rzadko ale jednak, zdarza mi się, że do moderacji trafiają opisy krótsze niż ustawione minimum. Dzisiaj padł rekord i zgłoszony został opis który miał 17 znaków Czy komuś zdarzyło się coś podobnego, zastanawiam się co może być przyczyną że walidacja potrafi nawalić... Skrobak.pl - moderowany katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Podejrzewam, że jakaś funkcja obcina tekst na niedozwolonym znaku zamiast go usunąć, lub coś w podobnym stylu. nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdera Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 U mnie taki problem występuje przy wpisach opłacanych publikodem, ale to problem na poziomie skryptu do publikodów, a nie seoka. Whitepress - Liczy się tylko content marketing Biznes-Host - serwery które polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimer Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Witam, potrzebuję aby ktoś mi wykonał modyfikację seokatalogu. Chodzi mi dokładnie o dodawanie kilku zdjęć do wpisu oraz filmów z yt. Czekam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebuk Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) youtube > https://www.seokatalogi.pl/blog/faq-jak-dodac-filmik-youtube-do-podstrony-szczegolow-wpisu/ zdjęcia to chyba wystarczy włączyć BBCode w panelu Edytowane 27 Lutego 2015 przez rebuk Skrobak.pl - moderowany katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi