Lexy Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Lukas_79, miałam na myśli to, że ten koleś źle mnie zrozumiał, a nie Ty ;-) Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Nowy wpis: Dlaczego "Ania Gotuje" tak wysoko rankuje w Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Nie przesadzaj. Młodość ma swoje prawa. taaaaaa. Na szczęście tylko wyimaginowane 'prawa', które brutalnie zderzają się z rzeczywistością. Dziś jest to karane z urzędu na wniosek pokrzywdzonego - samo się nie ścignie. , ale mi nie mów że sam nie łamałeś haseł za młodu. Każdy próbował, tylko z różnym skutkiem i nie dotyczy to tylko for. Zdaje się , że nie każdy. M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 ja bym go postraszył paragrafami, na pewno zrobi wtedy w portki Zatrudnimy Specjalistę SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirZooro Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Ważne jest jeszcze co ten ktoś zrobi po złamaniu hasła - jeżeli ograniczy się do pooglądania co tam jest w środku to jeszcze ujdzie. Gorzej jak zaczyna coś mieszać - wtedy trzeba upierdliwca potraktować ostrzej, zwłaszcza jeżeli wraca z innego IP po zablokowaniu tego z którego wszedł pierwszy raz. Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salwek Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Lukas_79, powazanko z mojej strony . Ja bym mu oddal ale taka solidna petarde w leb zeby nie zapomnial. To w takim razie od 70% userow PiO powinnien dostac choc jednego baner poniewaz ktos, cos, kiedys. Jak on podchodzil do kupna tej strony tak jak i do tej sprawy to sie nie dziwie ze 15 tys wydal Jestem tylko ciekawy czy udalo mu sie z kims taki walek zrobic Just Web Design - Not a Big Deal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 pewnie paru sie wystrachalo - zwlaszcza, takich co maja jedna stronke i o nia mocna dbaja (a SWL sie tam znalaz z niewiedzy, i dla swietego spokoju by go usuneli - ale koles perfidnie zaznacza w mailu, ze G trzyma historie 2 lata) temat raczej ku przestrodze dla tej czesci userow (a dla reszty, by zobaczyli, jacy ludzie potrafia byc kreatywni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 są takie gagatki - do mnie na GG też różni piszą Kiedyś miałem, też takiego od płatnych linków co to je na allegro sprzedawałem i śmiechawo było ale nie mam już archiwum... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
advokat Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Dajcie go do PISu - będzie im wymyślał nowe spoty "antywyborcze" skoro chłopak ma taki łeb do walki z konkurencją nie tracąc przy tym swojej reklamy . Całkiem prywatnie o prawie na blogu: https://forumprawnicze.info/blog/2-blog-adw-łukasza-nysztala/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik23 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 @mario1973 cyt "Zdaje się , że nie każdy." bywa i tak. @advokat tam jest już Kurski na etacie, swoją drogą znam gorsze partie niż PiS, ale to nie ta tematyka fora więc sobie darujmy. Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.