Xann Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Yeden kusy czy nie kusu ale ogon , long tail zaczyna się nawet od paru frazek Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 ciekawe jakbym miał zrobić wykres long taila na ponad 800K fraz, wykres byłby dłuzszy niż najwieksza srajtaśma Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Ten wykres, który cytował mrtn ma 67 fraz i 16,5 cm (na moim ekranie). Dla 800k fraz to byłby wykres miałby 2 kilometry długości. Niezła rolka. Dla Xanna to za długi ogon. Plątałby się. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 no trzeba by było ją nieźle pozawijać żeby się nie ciągnał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romperstomper Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Xann o widłach wy o powidłach Xann o szerokim pozycjonowaniu Wy o long tail Grunt to się dobrze rozumieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InterSeo Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Czy nowi userzy, którzy dopiero sie zarejestrowali a mają wiedzę seo (pozycjonuje swoje strony i znajomych) mogą wziąć udział w konkursie ? [sys:weblink][login:interseo][pass:laleczka1] https://www.interseo.pl/e-weblink.php[/sys:auth0x10][sys:seonet][login:interseo][pass:punia0]https://www.interseo.pl/seonet.php[/sys:auth0x10] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Xann o widłach wy o powidłach Xann o szerokim pozycjonowaniu Wy o long tail Grunt to się dobrze rozumieć A co jest bezpośrednim efektem pozycjonowania szerokiego? Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Na moje oko szerokie pozycjonowanie jest wynikiem analizy long tail. Wyczajasz na co wchodzą, sprawdzasz np. w narzędziach adwords lub bombardujesz nową domenę czy tam subdomenę ale nie z za mocnej domeny i patrzysz jaki ruch. Za moment poleci w filterek w razie czego ale jakieś rozeznanie masz (później to na nowej kwestia treści na stronie czy zatrzyma się ludzi), lub w inny sposób i jedziesz te frazy. Jak lipa to dalej szukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Czy nowi userzy, którzy dopiero sie zarejestrowali a mają wiedzę seo (pozycjonuje swoje strony i znajomych) mogą wziąć udział w konkursie ? konkurs jest dla wszystkich jest dla młodych i starych , dla tych co sie dzis zapisali i dla tych co żyją z tego od lat konkurs ma na celu propagowanie i reklamowanie "pozycjonowania i optymalizacji stron" w internecie jako jednej z metod reklamy stron internetowych ale przede wszyskim jest zabawą pozwalającą na sprawdzenie swoich umiejętności czy samego siebie Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Dobra proponuje skończyć spory jasnym wyjaśnieniem - czyli określić konkurs jako szerokie pozycjonowanie, a usunąć nawias "long tail". To 2 różne pojęcia, a nie wprowadzajmy w błąd nikogo. A tak poza tym pierwszy raz zagram w konkursie pozycjonerskim. Czas sprawdzić swoje umiejętności Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolryb29 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Też się piszę, mam nadzieję, że chociaż uplasuję się gdzieś w połowie stawki Osuszanie budynków :: Nowoczesny katalog stron SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomyslowy Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 kiedy można spodziewać się jakichś informacji? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 no praktycznie mamy już wszystko przygotowane , czekam tylko na jedna odpowiedz i będziemy ruszać , myślę ze do końca tego tygodnia konkurs wystartuje Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Xann to już rozumiem dlaczego chwalisz się że robisz Long Tail - jeżeli dla Ciebie Long Tail to 20 fraz to wszyscy pozycjonerzy robią Long Tail. Ja jako definicję long tail rozumiem to, że wstydziłbym się napisać klientowi że longtail to 20 fraz. Dla mnie to przynajmniej 100 fraz, do kilku tysięcy. Powtarzam dla mnie. (Pozycjonowanie to usługa, a nie nauka). Jeżeli uważasz że mrtn nie podał Ci definicji, to podaj definicję z której wynika że long tail to też 20 fraz. Konkurs Brzmiał fajnie a wyszło... EDITED: jak w takim konkursie chcesz uchwycić finezję optymalizacji strony pod long tail, czy dobór słów kluczowych. Dla mnie wymiernikiem Long Taila jest wygenerowany stargetowany ruch na stronie a nie bicie się SWLami o 20 fraz. Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 radek kłania się i to nisko czytanie ze zrozumieniem to jest konkurs na szerokie pozycjonowanie przeczytaj jeszcze raz wierze że zrozumiesz o czym mowa i jak jesteś taki omnibus to od ilu fraz zaczyna się long tail ? bo ja twierdze ze od jednej Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.