Mar Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Kochani Mamo i Tato !Nie pisałam do Was od czasu mojego wyjazdu na studia i naprawdę jest mi przykro, że nie napisałam do was wcześniej. Teraz jednak opowiem wam o wszystkim, co się u mnie wydarzyło, tylko bardzo was proszę – usiądźcie przed przeczytaniem dalszej części. No więc u mnie już teraz wszystko jest w porządku To pęknięcie czaszki i wstrząs mózgu, który miałam wtedy gdy wyskoczyłam z okna akademika- bo zaraz po moim przyjeździe wybuchł tutaj pożar- już prawie zaleczone. W szpitalu byłam tylko dwa tygodnie i teraz widzę już prawie całkiem normalnie, a te okropne bóle głowy miewam już tylko raz dziennie. Na szczęście ten pożar akademika i mój skok z okna widział pracownik stacji benzynowej, która znajduje się obok akademika. To właśnie on zadzwonił po straż pożarną i pogotowie. Odwiedzał mnie w szpitalu, a ponieważ nie miałam gdzie mieszkać, bo akademik się spalił, był tak miły że zaprosił mnie do swojego mieszkania i pozwolił zamieszkać. No właściwie jest to tylko pokój w suterenie, ale za to bardzo fajnie urządzony. On jest bardzo sympatycznym chłopcem, bardzo się kochamy i zamierzamy pobrać. Nie ustaliliśmy jeszcze dokładnej daty ślubu, ale odbędzie się zanim ciąża będzie bardziej widoczna. Tak, kochani Rodzice, spodziewam się dziecka! Wiem jak bardzo chcecie zostać dziadkami i świetnie sobie wyobrażam, jak ciepło powitacie mojego dzidziusia. Jestem pewna, że obdarzycie go taką miłością, poświęceniem i czułością, jakimi obdarzyliście mnie gdy byłam dzieckiem. Powodem opóźnienia naszego ślubu jest to, że mój ukochany cierpi na drobną infekcję, którą się zresztą od niego zaraziłam. Jestem pewna że przyjmiecie mojego chłopaka do naszej rodziny z otwartymi ramionami. On jest bardzo fajny i choć niespecjalnie wykształcony, ma jednak naprawdę duże ambicje. Teraz kiedy już wszystko wiecie o moimi obecnym życiu, chciałam Wam powiedzieć że nie było żadnego pożaru w akademiku, nie miałam pęknięcia czaszki ani wstrząsu mózgu, nie byłam w szpitalu, nie jestem w ciąży, nie jestem zaręczona, niczym się nie zaraziłam, ani nawet nie mam chłopaka. Ale w tym semestrze dostanę dwóje z fizyki i trzy z dwoma minusami z chemii. Chciałabym więc, żebyście spojrzeli na te stopnie z odpowiedniej perspektywy. Wasza ukochana córka Zuzia Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Odlot, Mar - to jest super Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Rozumiem Mar że tobie grozi "dziadostwo?" Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Nie tak szybko... ja dopiero za jakieś 8miesięcy zostanę 100% wujkiem ..chciałem to podesłać rodzicom... bo dawno ich nie odwiedzałem.. ale pomyślałem, że ciąża u mnie nie przejdzie Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Boskieee!!! E: Na końcu przydałoby się jeszcze.... "P.S. Przyślijcie trochę pieniędzy... " boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 No to podmień, że zrobiłeś sobie dzieciaka z 2 laskami Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 No to podmień, że zrobiłeś sobie dzieciaka z 2 laskami to mu pogratuluja i powiedza "wreszcie, myslelismy ze nigdy nie bedziemy dziadkami" Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivellios Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 To się nazywa psychomanipulacja. Radio Paranormalium - audycje o tematyce paranormalnej, ezoterycznej, konspiracyjnej, UFO, żywy folklor, itd. A tutaj coś o moich projektach i ogólnie o mojej aktywności w sieci. Zapraszam też do odwiedzenia serwisu kryptozoologicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszak Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 dobre Jak zrobić cydr z jabłek? Przepisy na nalewki domowe smaczne i zdrowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrBullet Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Fragment książki "Wywieranie wpływu na ludzi - teoria i praktyka." Roberta B. Caldiniego. Sama technika jest nawet niezła w sprzedaży. Pyszny Precel | Katalog stron Ranking polskich firm hostingowych - dodaj hosting, zaopiniuj lub oceń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grim Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Końcówka listu zwrotnego od rodziców Zuzi: "... P.S. Chcieliśmy Ci przesłać trochę pieniędzy, ale niestety już zakleiliśmy kopertę. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.