cenzura Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Największa prawda pozycjonowania: Linki > Pozostałe czynniki Ciemna strona mocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hesse21 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 W pełni się zgadzam z przedmówcą, widać do chociażby po stronach, które zajmują wysokie pozycje na słowa, których prawie nie mają w treści i nawet w meta title ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
βασιλιάς Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Linki > Pozostałe czynniki A także: Dobra dodawarka linków > Jakikolwiek SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalonety Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Linki > Pozostałe czynniki A także: Dobra dodawarka linków > Jakikolwiek SWL Wyjąłeś mi to z ust. sklep internetowy okapy okapy wyciągowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noname1337 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 exact match domain = duzy boost w SERP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloski Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 (edytowane) exact match domain = duzy boost w SERP jeszcze rok temu tak twierdziłem a teraz? reklama.pl, pozycjonowanie.pl, serwerygier.pl, filmy.pl... poza top 10 Edytowane 4 Września 2010 przez pawloski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 (edytowane) pawloski - uparłeś się przy swojej durnej teorii i trzymasz nadal. Edytowane 4 Września 2010 przez ilgesu Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloski Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 (edytowane) pawloski - uparłeś się przy swojej durnej teorii i trzymasz nadal. jakiej durnej teorii nie mam prawa uważać że domena (keyword).pl nic nie daje? jak moderator twierdzi że nie mam prawa to niech mi zbanuje konto uważam że jiokdsjfsd.pl z 105k BL będzie wyżej niż filmy.pl z 100k BL (zakładając identyczną moc linków) Edytowane 4 Września 2010 przez pawloski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 exact match domain = duzy boost w SERP jeszcze rok temu tak twierdziłem a teraz? reklama.pl, pozycjonowanie.pl, serwerygier.pl, filmy.pl... poza top 10 Bardzo źle dobrany przykład, bezimienny ma rację. nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweu Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Największa prawda pozycjonowania:Linki > Pozostałe czynniki Nie mogę się nie zgodzić, jednak jest to zbyt ogólnikowe pojęcie Trzeba także brać pod uwagę jakość tych linków. Nie zapominajmy, że link linkowi nierówny, co nie zmienia faktu, że linki mają NAJWIĘKSZE znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloski Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 (edytowane) rok temu kupiłem domenę (keyword).pl, napisałem tam "strona w budowie" i przy 200 BL wyprzedzałem strony z 10000 BL teraz także kupiłem domenę tego typu, strona przy 300 BL jest na pozycjach 190-230, przed nią i za nią są strony z podobną liczbą BL keyword to jeden wyraz, bez polskich znaków, żeby nie było że google go nie rozpoznaje tak więc twierdzę że exact match bonus już nie istnieje i domena generyczna wymaga takiego samego linkowania jak inna i będę bronił swojej racji, bo już jeden klient wpadł na pomysł, żeby zmienić 7-letnią domenę z nazwą firmy na nową o długości 24 znaki + .pl bo taka jest główna fraza "a na pio mówią że domeny z frazą są bardzo wysoko" domeny (keyword).pl są wysoko, bo najczęściej są na nich albo duże, popularne serwisy mające pełno naturalnych linków (webhosting.pl) albo strony firm z największym kapitałem, które wydają bardzo dużo na marketing, w tym na pozycjonowanie widzę jakąś zależność między dokładną domeną a pozycją w google.com (może to wynikać z anchorów linków zawierających domenę = keyword), ale zdecydowanie nie w google.pl i google.de uważasz że konkurencyjne frazy to zły przykład? to może zupełnie nieobstawione np. "gimnazjum 2" pierwsze trzy wyniki: gimnazjumdwa.pl gimnazjum2.warszawa.pl gimnazjum2.pl - exact match "litera" pl.wikipedia.org/wiki/Litera litera.com.pl klub-litera.pl wiele innych stron i daleko ruczjak.webpark.pl/fonetyka.htm pl.wikiquote.org/wiki/Litera litera.pl art.malalitera.pl ... tak więc: dla wielu bardzo konkurencyjnych fraz nie widać efektu exact match, dla wielu na które nikt się nie pozycjonuje też nie widać Edytowane 4 Września 2010 przez pawloski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeAdSOn Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 exact match domain = duzy boost w SERP daje dużo na początku, później tylko praca, praca i praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0wczar Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 29. Nie podłączaj zaplecz pod te samo konto Google (dot. sitemap i narzędzi dla webmasterów). Mam chyba z 6 stron podpiętych WebmastersTools, Analitycs, AdWords, Gmail - wszystko na jednym koncie. Można jakoś rozwinąć ten temat? Jakie są skutki, że trzymam wszystkie strony na jednym koncie? Czy to aż tak źle? W każdym razie jedną stronę miałem na piątej stronie w google (szybko wskoczyła z 10ej strony) Treść była rzetelnie uzupełniana - no ale teraz strony nie ma w google. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goszczu Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Jeśli jest to śmieciowe zaplecze to masz wtedy większe szanse na zespołowego bana na wszystkie domeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABLO73 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Witam ......przeczytałem wszystkie posty w tym temacie Dziękuję za tyle wiadomości...teraz tylko dać się do roboty i pozycjonować. Pozdrawiam.. Baza stron z wysokim Page index Authority 41 i Domain Authority 30Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi