pneuma Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 sheep zobacz tu https://tinyurl.com/aztwr ale gdzies na forum https://forums.postnuke.com widziałem moda do statycznych linków spróbuj to poszukać Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheep Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 sheep, w pn z shorturlemi już jest session killer hmmm... nie wiedzialem... looknij sobie do tego tematu: link i tam chyba Ty piszesz 1. po co Ci short urle skoro postnukesid jest nadal? google i tak tego nie łyknie. moze Cie zle zrozumialem... :roll: pneuma thx ...a zalezy mi na tym... zeby google "lyknelo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpi Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 co od forum na post-nuku to mozna pozbyc sie numeru sesji poprzez dodanie w .htaccess linijke php_flag session.use_trans_sid off jednak nie na wszystkich serwerach to działa no i oczywiscie trzeba miec zainstalowane short_url jak to śmiga mozesz zobaczyc - https://www.sennik.biz/PNphpBB2.phtml Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach Znaczenie snów w sennik.biz Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr0team.net Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 e ta mi juz ze 2 miesiace indeksuje tylko index.php :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mev Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 a mi w ciągu 17 dni zaindeksowało ponad 3500 stron z forum 8) Pozdrawiam, Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eversun.pl Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Ma problem ze spider frendly, wiem, ze powinien szukac rozwiazania na forum przema ale tam nikt nie chce odpowiedziec co z tym zrobić. Od momentu zideksowania forum, cos zaczeło wolniej sie ładować. tak jakby cos mieliło, jakis skrypt i nagle ładuje wszystko. W explorerze pokazuje ze jest jakis bład, w firefoxie nie pokazuje tego Moze ktos wie co z tym zrobic adres forum to www.forum.eversun.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Jeżeli zainstalowałeś mod Cracka to go usuń bo on tak spowalnia, lepiej zainstalowac wersje SIMPLE jeego hacka stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eversun.pl Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Tak to jest wersja cracka. Przez pierwsze dwa dni wygladało normalnie, ale teraz cos zwoliło .Widziałem tez , ze w przegladarece IE pokazuje jakis bład skryptu. A jaka to jest wersja simple? Gdzie jej szukac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickula Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 zrobiłem wszystko tak jak napisaliście na 1 i 2 stronie. Na forum https://mickula.nex.pnth.net/phpbb2 wszystkie linki się wyświetlają(fopic1.html) jednak po kliknięciu wyskakuje 404, tak jakby wogóle nie reagowało na .htaccess Mój plik .htaccess RewriteEngine On Options +FollowSymlinks RewriteBase / RewriteRule ^phpbb2/forums.* /phpbb2/index.php RewriteRule ^phpbb2/forum([0-9]*).* /phpbb2/viewforum.php?f=$1&mark=topic RewriteRule ^phpbb2/viewforum([0-9]*)-([0-9]*)-([0-9]*).* /phpbb2/viewforum.php?f=$1&topicdays=$2&start=$3 RewriteRule ^phpbb2/forum([0-9]*).* /phpbb2/viewforum.php?f=$1 RewriteRule ^phpbb2/ptopic([0-9]*).* /phpbb2/viewtopic.php?t=$1&view=previous RewriteRule ^phpbb2/ntopic([0-9]*).* /phpbb2/viewtopic.php?t=$1&view=next RewriteRule ^phpbb2/ftopic([0-9]*)-([0-9]*)-([a-zA-Z]*)-([0-9]*).* /phpbb2/viewtopic.php?t=$1&postdays=$2&postorder=$3&start=$4 RewriteRule ^phpbb2/ftopic([0-9]*)-([0-9]*).* /phpbb2/viewtopic.php?t=$1&start=$2 RewriteRule ^phpbb2/ftopic([0-9]*).* /phpbb2/viewtopic.php?t=$1 RewriteRule ^phpbb2/ftopic([0-9]*).html /phpbb2/viewtopic.php?t=$1&start=$2&postdays=$3&postorder=$4&highlight=$5 RewriteRule ^phpbb2/sutra([0-9]*).* /phpbb2/viewtopic.php?p=$1 Forum jest w katalogu phpbb2 a htaccess w public_html Publiczne Gimnazjum nr 2 Nowy Dwór Mazowiecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Mam prośbę, Czy ktoś z Was móglby sprawdzic poprawnosc Forum (sesje) ktora winna byc usuwana, aby forum bylo przystepniejsze dla robotów...O co chodzi ? Na podstawie tego topicu probowalem porobic to i tamto i w sumie nie wiem czy cokolwiek z tego wyszlo... https://www. forum.turystyczne.kondi.pl Dziekuje z góry. https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?act=boardrules gostek_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuel Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 O co chodzi ? Przeczytaj uważnie. Zainstaluj session killera, była o nim mowa na samym początku wątku. W każdym razie dla usera sesje są widoczne. pzdr. omnia mea mecum porto In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 O co chodzi ? Przeczytaj uważnie. Zainstaluj session killera, była o nim mowa na samym początku wątku. W każdym razie dla usera sesje są widoczne. pzdr. Kurcze, przeczytałem caly topic, ale z roznymi kombinacjami .hta i grr, coś nie parla to u mnie, a ogolnie .hta na innych katalogach lata :/ No nic, dziekuje za odpowiedź. Sprobuje na spokojnie w weekend ogarnac ponad 10 stron raz jeszcze ;-) https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?act=boardrules gostek_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2h5oh Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Ze tak sie podlacze do dyskucji na temat forum - jakis czas temu moje znajome forum musialo dac robocikom deny bo generowaly duzo.. DUZO ruchu (po kilkanascie i wiecej gb miesiecznie) - forum dosc duze - ok 2k userow, blisko 100k postow mimo czyszczenia niektorych kategorii, kilkanascie watkow nowych dziennie i blisko 200 nowych postow.. slowem sporo ruchu. Gdyby ktos byl tak laskaw i w skrocie powiedzial jak doprowadzic do zindeksowania forum przy jednoczesnym zachowaniu zdrowego dla kieszeni oplacajacych transfer ruchu robotow. Albo chociaz pokazcie palcem gdzie czytac. Z gory dzieki. c2h5oh "The day Microsoft makes something that does not suck is probably the day they start making vacuum cleaners" Kolczyki | Biżuteria Swarovski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaksor Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 U mnie zadzialalo za 1 razem, ale kod wpisalem inny (ten odrazu wydawal mi sie podejrzany). Wykorzystalem pierwszy parametr funkcji ob_start(). A jak to wyglada w praktyce: otwórz plik /includes/page_header.php znajdź kod: define('HEADER_INC', TRUE); po nim wpisz: function replace_for_mod_rewrite($s) //usunalem & { $urlin = array( "'(?<!/)viewforum.php?f=([0-9]*)&(?:amp;)topicdays=([0-9]*)&(?:amp;)start=([0-9]*)'", "'(?<!/)viewforum.php?f=([0-9]*)&(?:amp;)mark=topics'", "'(?<!/)viewforum.php?f=([0-9]*)'", "'(?<!/)viewtopic.php?t=([0-9]*)&(?:amp;)view=previous'", "'(?<!/)viewtopic.php?t=([0-9]*)&(?:amp;)view=next'", "'(?<!/)viewtopic.php?t=([0-9]*)&(?:amp;)postdays=([0-9]*)&(?:amp;)postorder=([a-zA-Z]*)&(?:amp;)start=([0-9]*)'", "'(?<!/)viewtopic.php?t=([0-9]*)&(?:amp;)start=([0-9]*)&(?:amp;)postdays=([0-9]*)&(?:amp;)postorder=([a-zA-Z]*)&(?:amp;)highlight=([a-zA-Z0-9]*)'", "'(?<!/)viewtopic.php?t=([0-9]*)&(?:amp;)start=([0-9]*)'", "'(?<!/)viewtopic.php?t=([0-9]*)'", "'(?<!/)viewtopic.php&(?:amp;)p=([0-9]*)'", "'(?<!/)viewtopic.php?p=([0-9]*)'", ); $urlout = array( "viewforum1-2-3.html", "forum1.html", "forum1.html", "ptopic1.html", "ntopic1.html", "ftopic1-2-3-4.html", "ftopic1.html", "ftopic1-2.html", "ftopic1.html", "sutra1.html", "sutra1.html", ); $s = preg_replace($urlin, $urlout, $s); return $s; } znajdź kod: header('Content-Encoding: gzip'); } } } } po nim wpisz: ob_start('replace_for_mod_rewrite'); Po tym oczywiscie trzeba utworzyc plik .htaccess i wstawic w nim dane z postu michala. page_tail.php zostawic w spokoju! Po wykonaniu tych kroków mod jest zainstalowany i działa. Jeśli znajdziecie odpowiednie miejsce dla ob_start to i w phpBB by Przemo zadziala.[/code] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 ...A jak to wyglada w praktyce:otwórz plik /includes/page_tail.php .... ... page_tail.php zostawic w spokoju! Zmienic w page_header.php a page_tail.php zostawic w spokoju... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi