intruder2600 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Reklamy padly smiercia naturalna Jakos dam rady, pewnie za 2 miesiace bede sie z tego smial ;] Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Intru, chyba przesadzasz, miałeś 2k na 2 miesiące? Może sprzedaj jakąś stronę www jeśli faktycznie jest tak beznadziejnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Ja chętnie kupię. (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Juz sobie poradzilem - zapozyczylem sie jak zwykle ;] Nie mialem 2k, nie na 2 miesiace, stracilem duzo wiecej ale niewazne, nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 ojj widze ze teraz każdy chce go rozliczać ile miał na ile i za co... ehh ludzie ludzie, co wam do tego ? Intru trzymaj się :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Jak bedzie bardzo zle to zrobie wielka wyprz. na allegro Ale ja potrzebuje tylko fajki i benzyne i cos do zjedzenia, zeby przezyc. Trudno - bez benzyny sie jakos obejde, na reszte juz pozyczylem Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Nie chodzi o rozliczanie a o znalezienie wyjścia, zapożyczanie się jest akurat chyba jednym z najgorszych. Chodzi również o dywersyfikację dochodów jak i sensowne zarządzanie finansami żeby w przyszłości taka sytuacja się nie powtórzyła bo to nie musi być kradzież, jest mnóstwo sytuacji w życiu które wymagają płynności finansowej. A co do kradzieży niema ona nic wspólnego z Polską czy Polskością takie sytuację zdarzają się na całym świecie i naprawdę nie wycierajcie sobie za każdym razem jak coś jest nie tak mordy Polakami. Niestety większość złych rzeczy na tym świecie możemy po prostu przypisać ludziom jesteśmy najgorszym szkodnikiem na tej planecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Współczuje, ale te najeżdżanie na Polaków nie podoba mi się, widać że raczej za granicą nigdzie na dłużej nie byłeś i życia nie znasz. ja bylem. i zgadnij jakiej narodowosci byl zlodziej? Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyo Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 W KRK bardzo czesto obraiaja kurtki itp zawieszone na krzesłach, wieszakach itp. Ludzie nie zdają sobei sprawy jak wielu jest kieszonkowców, szczególnie latem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Właśnie dlatego wole plastikowe pieniądze ... a w Kraku znajomi patrzą na mnie jak na głupiego kiedy proszę kelnerkę w knajpie o to aby uwzględniła przy rachunku, że płacę kartą po czym cała ekipa rzuca na stół rożne nominały, a kurteczki wiszą na krzesłach, wieszakach itp. czasami kelnerka ma mnie w d...e (tak to jest z centusiami nie lubią Warszawiaków) więc wywiązuje się "dyskusja" (okazuje się że to ja robię problem chodź poinformowałem o płatności kartą przed zamówieniem) bo ona nie może cofnąć paragonu z kasy, a policzyła wszystkich razem na jednym z płatnością gotówką i to są Krakowskie minusy płatności kartą - oczywiście pomijam porządne lokale, w których nie ma problemu. Ogólnie bezpieczniej nosić przy sobie niskie nominały nie więcej niż 50 zł ja taką metodę stosuje i chodź ze dwa razy ukradziono mi portfel to szybkie zablokowanie kart powodowało, że portfel magicznie się odnajdywał . Wprawdzie na nowe karty musiałem poczekać parę tygodni (szczególnie te z USA) to nie doznałem większego uszczerbku na kieszeni. Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachapl Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 to jest moja wina ale nie tylko moja. Nie da sie ukryc, ze gdyby nie bylo takiego zlodziejstwa w tym pieknym kraju to bym nie mial takiego problemu. 2 miesiące i dwa razy mnie okradli: miesiąc temu urząd skarbowy - podwójny podatek, podwójny vat, narobiłem dlugów, żeby to zapłacić bo klienci jak to klienci nie zaplacili, w tym miesiącu tacy sami złodzieje, tylko tym razem nie oficjalnie ;] Uwielbiam takich Polaków nic już nie będę pisał bo by mnie zlinczowali. Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Współczuję. Ja od kiedy pamiętam jestem strasznie przewrażliwiona na punkcie kradzieży i niektórzy śmieją się nawet widząc, że nawet na moment nie odłożę torebki obok. Ale po Waszych historiach będę jeszcze bardziej uważać. Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Nowy wpis: Dlaczego "Ania Gotuje" tak wysoko rankuje w Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Czyli co, tylko ja nie zamykam drzwi od mieszkania jak idę do sklepu, albo zostawiam bagaż na lotnisku znikając pozwiedzać okolicę? :-) Zbytnio panikujecie. stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matematyk Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Sprawdź czy nie miałeś ubezpieczenia od kradzieży i rabunku gotówki pobranej z bankomatu,miałem podobną sytuację i ubezpieczenie mi zwróciło pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 albo zostawiam bagaż na lotnisku znikając pozwiedzać okolicę? Marcinie to akurat nie jest mądre rozwiązanie na niektórych lotniskach Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.