Buncol Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Wie ktoś co nie tak z mbankim, nie można się już od jakiegoś czasu zalogować. Na mlinię również :/ Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virusek Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Wie ktoś co nie tak z mbankim, nie można się już od jakiegoś czasu zalogować. Na mlinię również :/ nie mam pojęcia, ale dobrze że piszesz bo już się przestraszyłem że coś z moim kontem nie tak ufff Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seead Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Działa, przed paroma minutami się logowałem i nie było problemu. Edit: logowałem się ponownie teraz i też bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 No zaczęło działać. Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 A ja mam gdzieś od 2 godzin ... Przepraszamy, ale obecnie nie ma możliwości logowania do internetowego serwisu transakcyjnego.Powtórna próba logowania będzie prawdopodobnie możliwa po upływie 10 minut. Jeśli pozostaniesz na tej stronie, Twoja przeglądarka automatycznie wyświetli formatkę do logowania po upływie 10 minut, pod warunkiem, że logowanie będzie możliwe. Za niedogodności związane z oczekiwaniem na możliwość zalogowania serdecznie przepraszamy. Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zalogowałem się, ale znów ten komunikat. Ciekawe czy przelewy wyszły. Najgorsze to, że nie ma oficjalnego komunikatu na ten temat na stronie głównej mbanku. Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Widać uwierzyli za bardzo facetowi przebranemu za administratora No nic, trzeba czekać. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Masakra to co sie dzieje, mogli jakas informacje dac na stronie glownej, cokolwiek. Na mlinie czeka sie 2-3 h... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radar22 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 u mnie mbank teraz działa - co prawda przed momentem miałem komunikat że zalogowanie jest niemożliwe - działa ale chodzi dobijająco wolno rOOt SoMe Planner - best post planner Agencja Social Media Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 ja podejŻewam, ze to ogolnie lipa W sumie pierwszy raz tak powaznie (wczesniej nie pamietam, lub nie musialem skorzystac z mTransferu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Najgorsze, że nic nie piszą. Nie wiem czy zrealizują moje przelewy wysłane w piątek. I znów lipa nie działa :/ Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam, przelewy mbank -> mbank chodzą. Buncol na 99% są już wykonane z piątku. Po prostu jakiś serwer padł, bo jak uda się za 100 razem po odswieżeniu f5 dostać do środka i zalogować to strasznie wolno chodzi. f5 i do skutku próbować. (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 No ja przed chwila zrobilem przelew jakos sie udalo, ale racja, nawet sms z haslem szedl dluzej niz zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Posypał się mbank... barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Z przerwami, nie działa. Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.