michal24 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Tak na szybkiego dla ścisłości kończącego się urlopu.Monity jak wyżej wielu Użytkowników potwierdziło - są wysyłane. @blizzarder bardzo możliwe, licząc monity od rozpoczęcia wygasania domeny do samego wygaśnięcia ilość monitów x ilość domen, sądzę że jest ich wystarczająco aby pamiętać o przedłużeniu domeny W żadnym wypadku firma nie ignoruje telefonów których dziennie jest odbieranych minimum kilkanaście od obecnych i nowych Klientów, oczywiście w godzinach pracy infolini, czasem owszem może być tak iż z bardzo wielu przyczyn dane połączenie może nie zostać odebrane, jednak często później firma oddzwania. Zresztą czy firma z 6-cio letnim stażem może sobie pozwolić na ignorowanie kontaktów? To tyle ode mnie, jeżeli ktoś ma pytania, sugeruje kontaktować się bezpośrednio z BOK firmy. Na 100 prób a było ich tyle tylko raz i to na samym początku udało mi się dodzwonić. I to niestety prawda. Ostatnio meiling również sie pogorszył - dłuższe czasy oczekiwania na odpowiedz. Fotografia portretowa Warszawa - specjalna oferta dla użytkowników Pio, Facebook, Google + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eldoka Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 w masternet od nowego roku mniejsze ceny czy zwyżki ? forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo! naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo! masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ktoś poleci gdzie sie przeniesc z domenami? Mialem do tej pory w domenomani, ale tam predluzenie prawie 120 zł ;o po wczesniejszych postach widziales, ze busynet.pl ma za 47 zł. Polecicie cos lepszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alienek Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Ktoś poleci gdzie sie przeniesc z domenami? Mialem do tej pory w domenomani, ale tam predluzenie prawie 120 zł ;opo wczesniejszych postach widziales, ze busynet.pl ma za 47 zł. Polecicie cos lepszego? Ja mogę polecić domenka24.pl - standardowo odnowienie .pl to 54 zł, ale przy 10 sztukach mogę zejść do 50 zł, a od 20 sztuk 48 zł. Nie jest to tak tanio, jak w busynet.pl, ale i tak dużo taniej niż przedłużenia w większości firm -- www.Domenka24.pl - tania rejestracja i tanie odnawianie domen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzendi Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Ja właśnie rozpoczynam procedurę przeniesienia domen do masternet.pl, mam nadzieje że wszystko pójdzie sprawnie i bez problemowo. Faktycznie ceny są u nich dużooo lepsze niż home.pl, nazwa.pl domeny.onet.pl itp. - no i co najważniejsze to przyjazny panel do zarządzania kontem i zawartością ! atoMazury - kursorem po krainie Tysiąca Jezior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Ja również migruję na MasterNET, jak do tej pory wszystko ok a ceny naprawdę robią różnicę! https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eldoka Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 (edytowane) a czemu do dropped.pl nie przechodzicie jak tam jest przedłużenie za 50 zł / rok a w masternet 45 + VAT (10,35) czyli 55,35 dropped.pl: 50 zł ( płatności online za darmo ) masternet.pl: 55,35 + koszt płatności online Do tego w dropped.pl masa opcji jak przechwytywanie domen, aukcje, cesje bez podpisywania umów i inne cuda. //poprawione Pshemyslav Edytowane 12 Kwietnia 2011 przez Eldoka forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo! naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo! masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 moze nie wszyscy chca miec domeny w firmie na cyprze ;-).. pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki1 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 A dwa to vat jest do odzyskania jak ktoś ma spore koszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pshemyslav Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 @Eldoka 50zł / ms-c ?? to chyba trochę sporo. To już wolę 120 zł/ rok Odwiedź katalog stron TUNO.pl Szkoła tańca FEN - Warszawa Pompy ciepła Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eldoka Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 moze nie wszyscy chca miec domeny w firmie na cyprze ;-).. To raczej zaleta bo tam Państwo nie robi takich jak akcji jak w Polsce z podwyżką VATu i myśleniem jak utrudnić życie przedsiębiorcy. A dwa to vat jest do odzyskania jak ktoś ma spore koszty. Racja. A hurtowo jak zamawia się np. 100+ domen masternet.pl ma jakieś rabaty? forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo! naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo! masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deletor Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ja swoje domenki przenoszę na aftermarket. W sumie to tylko 5zł różnicy ale zawsze, zwłaszcza przy większych ilościach. Tam jest 50PLN, a przy większych ilościach są jeszcze rabaty Domeny .pl Funkcjonalne Regionalne 50-149 47 PLN 37 PLN 17 PLN 150-349 45 PLN 35 PLN 15 PLN 350-749 43 PLN 33 PLN 13 PLN 750 i więcej 42 PLN 32 PLN 12 PLN Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dębica Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 tylko dropped / aftermarket TANIO BEZPROBLEMOWO WSZYSTKO ZA FRIKO np. authinfo itd. żeby nie było mam też w innych firmach, np. ovh, superhost.... zdecydowanie NIE polecam nazwy - ich promocje są najdroższe na świecie Przynajmniej jak miałem z nimi styczność 5 lat temu... ale widzę, że nic się u nich nie zmieniło... robią strony/wizytówki za darmo (które wychodzą ponad 800 zeta rocznie) itp. Apartamenty i hotel na godziny kraków jedyne takie miejsce w Krakowie - Hotel MARGOT apartments Mapa dojazdu do pokoje na godziny Kraków profil MARGOT apartments Podgórze apartamenty na godziny Kraków - margotkrakow.pl - noclegi w Krakowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Niecały rok temu kupiłem hosting na az.pl, tam też zarejestrowałem domenę .pl. Miałem pewne problemy z hostingiem, więc stronkę przeniosłem na inny. Teraz, z racji tego, że niedługo będzie trzeba domenę przedłużyć, planuję ją gdzieś przetransferować i utrzymać kolejny rok po jak najmniejszych kosztach. Co proponujecie? PS. Macie już jakieś doświadczenia z przenoszeniem domen z az.pl? Top-Tools.pl - sklep internetowy - spawarki transformatorowe MMA, inwertorowe TIG, półautomatyczne MIG, MAG, FCAW, prostowniki akumulatorowe, elektronarzędzia, przyłbice, elektrody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Z tego co wiem to w AZ.pl wszystkie authinfo są jawne, więc możesz wytransferować domenę dokąd chcesz bez żadnych przeszkód. Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi