Skocz do zawartości

Sunrise System z Poznania

kempisty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

...i tak umowę musi w banku podpisać

Nie musi.

Nie wiem czy we wszystkich ale w niektórych bankach można "podpisać umowę" na założenie konta poprzez wysłanie przelewu. Także nawet kuriera nie zobaczysz.

Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25%

sranIe żurem... jeden umyje Ci samochód za 10 zł, a drugi nie tknie palcem za 500 zł ... . Sąd powinien rozsądzić czy masz racje, czy nie ...a oczernianie innych "na boku" wg własnego "widzi mi się" jest nie na miejscu.

a wciskanie klientowi, że stosuje się wyłącznie metody white hat Seo to jest uczciwe? wciskanie słów, które nie powodują żadnego ruchu i nazywanie tego przygotowaniem profesjonalnej strategii marketingowej przez specjalnie wyszkolonych w tym zakresie ludzi to jest uczciwie? Straszenie swoich klientów prawnikami za każdą opinie która nie jest na rękę SS i zmuszanie do jej usunięcia to jest normalne? Do tego umowa, która praktycznie wiąże klienta na 2 lata płacenia za brak efektów. To "oczernianie na boku" to wyrażenie swojego zdania do którego każdy ma prawo i do czego również służą takie fora. Na szczęście czasy cenzury już minęły.

• 2 miesiące temu...

Wiadomość z ostatniej chwili, jaką otrzymałem dzisiaj od kapituły przyznającej tytuł: Firma Przyjazna klientowi:

"Szanowny Panie,

Bardzo dziękujemy za tak wyczerpujące informacje.

Po sygnałach, które otrzymaliśmy od Pana i skrupulatnym przeanalizowaniu wszystkich informacji, również tych otrzymanych w ramach wyjaśnień od firmy SunriceSystem,

Kapituła Programu Firma Przyjazna Klientowi podjęła decyzję o nie zaproszeniu Firmy SunriceSystem do dalszej współpracy, certyfikat, który otrzymali w ubiegłym roku traci ważność 21 maja 2013 roku."

(...) SunriceSystem do dalszej(...)

Naprawdę 2x napisali to przez rice?

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Dzisiaj miałem od nich telefon :)

I powiem jedno pomijając wszystko co jest w tym wątku.

Jak dzwoni do mnie osoba zupełnie nieprzygotowana do rozmowy i pyta o rzeczy, o które nie powinno się pytać a najpierw je sprawdzić i dopiero zadzwonić, to w zasadzie wiem wszystko na temat takiej firmy.

Grzecznie acz stanowczo zdziwioną dziewczynkę "spuszczam ze schodów".

I tyle. I aż tyle.

M

Ps. Nim napisałem, to było wczoraj :)

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności