Xann Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 typuje ze ok 20:00 Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 niedziela o 20 Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 może być o 4.00 nawet jak będzie trzeba to się wstanie aczkolwiek nie wiem co mi to by miało dać, ale na F1 nawet na 4.00 wstanę, więc dla mnie bez różnicy. Ale skoro już dwóch (znanych mi) organizatorów się wypowiedziało, to chyba rzeczywiście trzeba będzie być gotowym na 20. xD Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Dzis o godzinie 20:00 rusza start konkursu, zostanie podana fraza konkursowa : "pigmeje w ......." wiecej nie zdradze Fraze ogłosi Jimmi Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Dzis o godzinie 20:00 rusza start konkursu, zostanie podana fraza konkursowa : "pigmeje w ......." wiecej nie zdradze Fraze ogłosi Jimmi Ja zdradzę trochę więcej niż mój kolega Xann, że będzie to dość łatwa obecnie fraza "pigmeje w buszu w ..." Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 "pigmeje w buszu w msnbetter thangoogle" Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 To ja się włamałem do biura i ukradłem zalakowaną kopertę z hasłem - "pigmeje w google" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 ciepło ciepło Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 ... w Bieszczadach ;-) Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Monitorowanie pozycji w Google (w tym AIO) - zacznij od 14-dniowego triala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 ... w Bieszczadach ;-) hehe, ale wypas fraza by była to niby jest z edycji 2006 albo 2007, nie? ja moge sprzedac domene pigmeje.ovh.org jak by ktos nie chcial Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghosti Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 W panelu zglaszac bedziemy tylko domeny, tzn. nie ma koniecznosci podawania calego adresu lub subdomeny? Przykladowo domena uuu.com, strony mialbym przygotowane na www.uuu.com, www.yyy.uuu.com oraz www.uuu.com/podstrona-1.html, jakie adresy nalezaloby zglosic w tym wypadku w panelu? Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brave Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 A gdzie mieszkają pigmeje?? W dżungli w Afryce... Obstawiam "Pigmeje w dżungli" lub "Pigmeje w Afryce" jak co chcę Tyskie jak komuś zostało w puszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 A kto mówił, że ta fraza ma mieć jakiś sens? ;-) To ma być fraza, dla której nie będzie żadnych wyników w Google. Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Monitorowanie pozycji w Google (w tym AIO) - zacznij od 14-dniowego triala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 a tyskie to ty zostaw rodzicom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 a ile wynikow daje : pigmeje w accapulko ? Zresztą jak już powiedzialem fraze oglosi Jimmi ja tam nie wiem jaka ona będzie aha i kolejny fundator w konkursie ufundował ładnego: za najbardziej merytoryczną i estetyczną stronę w temacie konkursu Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.