zibipl Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Witam Dziś dostałem informacje od firmy zajmującej się pozycjonowaniem że osoba która aktualnie pozycjonuje moją stronę zamieszcza linki ze stron ze spamem oraz podobno ze stron o bardzo niskiej jakości . I teraz mam pytani jak mogę to sprawdzić gdzie są zamieszczone linki do mojej strony Może i pytanie błache za co przepraszam ale za to bardzo konkretne !!! Dodam że komendy link:www.wp.pl w google zwracają jedynie część adresów pozdrawiam Zbyszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 tak: https://siteexplorer.search.yahoo.com/searc...p;fr2=seo-rd-se Powiedz kolego nam bardzo prosze od jakiej firmy dostałeś taką wiadomosc ???? bo coś mysle ze to wałek drugiej firmy lub krecia robota warto wówczas sprawdzic stronę tej firmy pod tym samym wzgledem jak i ich pozycje w swoje kategorii np "pozycjonowanie" Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boby Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 W narzedziech Google lub w Yahoo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Powiedz kolego nam bardzo prosze od jakiej firmy dostałeś taką wiadomosc ???? Jak to od jakiej? Zapewne od konkurencyjnej... !!! akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Mnie to np bardzo interesuje ktora firma ma taką politykę a ide o zakład że inne firmy też by się tym zainteresowały Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 bo coś mysle ze to wałek drugiej firmy lub krecia robota Dokładnie, proponuję porównać wyniki pracy (efekty) Twojego pozycjonera z wynikami "życzliwej" konkurencji, zamiast grzebać w linkach. "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Idiotyzm totalny a ta "firma" hmm...szkoda gadać. Co za różnica gdzie te linki są dodawane? Ciekawe co by na to odpowiedzieli;) Pewnie z "etyka" i "white SEO" by wyjechali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 zibi.pl podaj nazwe tej firmy plisss Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 dotychczas spotkałem się z przysyłaniem podobnej "oferty" od dwóch firm - ni zdradze jakich Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir nimek Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 A ja jestem strasznie ciekaw... Zibi taką firmę co składa Ci takie "życzliwe" podpowiedzi winieneś kopnąć w rzyć.... generalnie to sami mogli takie linki poumieszczać... Jak chcesz to załatwię CI ich parę tysięcy... każdy na kopii dmoza i powiem żę tamta firma co Ci robi jest be.... https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=424261 Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Ja jestem ciekaw bo: - przyjże się jakimi to cudownym metodami ta firma pozycjonuje, - przedzwonie się po jej klientach i zaproponuje ze zrobie im to co obecna firma tylko o 50 % ceny taniej Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisss Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 - przedzwonie się po jej klientach i zaproponuje ze zrobie im to co obecna firma tylko o 50 % ceny taniej A jak to będzie "firma z Allegro" z pozycjonowaniem za 19.99zł to zaproponujesz im cenę 9.99zł? Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebmasteruS Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Hm... jak to będzie firma z allegro za 9,99zł to xann zaprosi ich na kawę Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 nie bójcie się, "firm" z allegro nie stać na przeszukiwanie netu i rozsyłanie marketingowego pierdubełkotu do klientów juz wypozycjonowanych czasami Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 zibipl, gdyby ta "firma" miała szczere intencje, wysłałaby maila anonimowo i pokazałaby parę przykładów. Pewnie jeszcze przesłali swoją ofertę? Skoro w ten sposób chcą przejąć klienta to na Twoim miejscu nie miałabym wątpliwości co do tego, czy podać teraz ich nazwę. Jeśli jesteś zadowolony z obecnego pozycjonera to trzymaj się go, bo w tej branży łatwo trafić na firmy pokroju tej, od której dostałeś maila. Gdyby byli dobrzy to klienci sami by ich szukali, a skoro zniżają się do tego poziomu to wniosek nasuwa się sam. Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Monitorowanie pozycji w Google (w tym AIO) - zacznij od 14-dniowego triala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.