Pozycjoner.pro Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 a jaka była data płatności ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimlak Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 a jaka była data płatności ? 103127[/snapback] Data płatności: 2005-10-27 https://ostry-sklep.pl | https://scyzoryki.pl | https://dobrenoze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lovemole Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 koszalin i okolice tez dostal. tanie noclegi kwatery nad morzem Pensjonaty i kwatery mielno i zakopane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Potwierdza się moja teoria: 14 listopad czek Białystok. Powtarzałem to od początku, że zawsze dochodzi i kto tu jest " the beściak " Ps. sid1972 no może i max 7 dni ( ale to jak się nie mylę czek expresowy za 20 $) a nie czek zwykły. Chociaż może i tak było ja tam od sierpnia zawsze 14 danego miesiaca, więc czasem naprawdę trzeba wyluzować do tego 14-17. Kiedy to czeki się schodza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juice99 Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Dodam też ostatni raz w tym temacie, że nie wniosłeś nic do tego tematu, Otrzymałeś czek wcześnie (wszyscy to już widzą, więc na ten miesiąc nie musisz już nic pisać w tym temacie, zapraszamy za miesiąc jak już otrzymasz czek).Naprawdę wykańczają mnie ludzie ktorzy myślą, że "pozjadali" wszystkie rozumy. 103024[/snapback] mnie za to wykańczają tacy, którzy kompletnie nie rozumieją tego co czytają Otóż ja pisałem że NIE dostałem czeku a nie że dostałem... nie komentuj proszę moich wypowiedzi bo po prostu bredzisz. Czek przyszedł dzisiaj (Warszawa). wystawiony jest 27.10 a stempel ma datę 01.11.05 więc to chyba nasza poczta nawaliła po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Akurat wiem co napisałem, ale dobrze niech już będzie nie będę się wtrącał w wasze rozterki życiowe " where is my Cash ;( ;( " wasza sprawa. Pozdrawiam Ps. Jak kogoś interesuje data wystawienia 26.10.2005. Ps2. Nie zwalaj winy na naszą kochaną Pocztę Polską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosciu Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Slask dostal, wystawiony 27 Contextual Tracker - monitorowanie kliknięć dla AdSense, AdKontekst, OnetKontekst, Yahoo... Web2.0: ...folksonomy, prototype.js, script.aculo.us... Patche dla IE w JS: IE7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozycjoner.pro Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Mam Data wystawienia 26.10.2005 Data stempla 31.10.2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 zamiast narzekać na google warto zwrócić większą uwagę na daty data wystawienia czeku: 27.11.2005 data nadania: 01.11.05 (od tego dnia czek był w rękach PP SWEDEN) data przyjęcia w Krakowie: 14.11.05 czek w mojej skrzynce: 14.11.05 jak widać za opóźnienia zdecydowanie nie należy winić google ciekawe jaką datę nadania (na czerwonej pieczątce) miały czeki wystawione 26-go - może ktoś z Was ma jeszcze kopertę - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 ciekawe jaką datę nadania (na czerwonej pieczątce) miały czeki wystawione 26-go - może ktoś z Was ma jeszcze kopertę juz to chyba pisałem 3 strony wczesniej 27.10.05 a data czeku taka sama tj 26. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 U mnie to samo. Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyklOP Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Dziś rano świeżutki czek w skrzynce - Wrocław. pozdrawiam Replays.PL Warcraft III - dla wszystkich fanów Warcrafta ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 może dodajmy jakiś warunek wypowiedzi w tym wątku, jeśli ktoś chce poinformować resztę że otrzymał czek niech podaje wszystkie daty data płatności wg stanu Adsene: data wystawienia czeku: data z czerwonej pieczątki pocztowej: data z pieczątki pocztowej w polsce: data doręczenia do domu: miasto: to wszystkim zainteresowanym powinno dać wyobrażenie dlaczego ten dostał czek a ja jeszcze czekam. co więcej, od tej pory nic nie wnoszące do tematu posty w stylu "gdzie mój czek?!?!?!?" będą z tego wątku usuwane - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 w zupełności sie zgadzam. mam tylko pytanie co do "data pieczatki pocztowej w polsce". że niby jak? mam w ręku 5 osttanich kopert i jedyną pieczątka jest ta szwedzka. nie mam i nigdy nie miałem żadnych polskich pieczątek. a raz w maju w ogóle nie było pieczątek tylko nadruk maszynki. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 No to mi zawsze stemplują kopertę w Polsce na głownej poczcie mojego miasta i na mojej poczcie dzielnicowej (więc wiem ile i gdzie koperta się walała). I tak mam na każdej przesyłce zza granicy lub ważniejszej krajowej (polecone). ensoniq expansion ensoniq exp-4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi