MarcinL Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Hmm o dziwo w linkvendorze (domain popularity) ładnie widać już update. Automatyka SIMATIC Bezpłatna sieć wymiany linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 U mnie jedna strona na razie na kilkuanstu data center 2 oczka w górę na PR4 reszta stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyo Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Jeden pr6 pokazuje sie na pr5 gdzieniegdzie, jeden pr5 na pr4 M.in to dc pokazuje nizsze: 72.14.221.99 Jeden debiut 0-> pr4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Jest update... Na DC wskazanym przez KYO mi też kilka domen się zmieniło... to będzie bolesny, bolesny update... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Zaczyna sie. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Można zmienić temat na UPDATE dla wszystkich stron. Moja shitowa stronka dostała PR=4, większy niż PiO. Page Rank to syf, powinni to zlikwidować bo wprowadza w błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Można zmienić temat na UPDATE dla wszystkich stron. Moja shitowa stronka dostała PR=4, większy niż PiO. Page Rank to syf, powinni to zlikwidować bo wprowadza w błąd wiadomo, że szit i to cholernie, ale mnie obdzielił łaskawie, tak na szybcika 7xPR5 (zmiany z PR3 i 4)i kupe mniejszych.....szit nad szitami..hehehehe coś za hojny jest M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 na toolbarqueries.google.com w linkvendorze mam skok - PR0 -> PR4 ps. zamierzam na tym adresie katalog moderowany walnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
callisto Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 U mnie juz jest PR2>PR5 ( chyba juz sie skonczy sprzedawanie pr5 za 10zl na allegro ) PR2>PR4 PR2>PR4 PR2>PR3 PR2>PR3 PR2>PR3 PR2>PR3 PR3>PR0 a po godzinie: wszytko wrocilo do normy.... english phrases popular Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 U mnie zmiany raczej na +, a najlepsza na https://www.swish-zone.pl (z 6 na 7), chociaż kilka domen spadło o jedno oczko. Na tym forum reklamowałam jeszcze kilka katalogów postawionych na starych domenach i PR utrzymał się. Nowe domenki dostały po 2 do 3, jedna spadła z 4 na 3 ale nie była od dłuższego czasu linkowana. Najważniejsza dla mnie jest strona https://www.e-korepetycje.net która po wcześniejszej domenie otrzymała 4. Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Nowy wpis: Dlaczego "Ania Gotuje" tak wysoko rankuje w Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uve Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 U mnie też widzę zmiany o +1 na 72.14.221.* Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghosti Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Nowa wartosc pr wyrzucaja: 72.14.217.104 72.14.221.99 209.85.135.102 Co do samych zmian to roznie, czesc wzrosla, czesc spadla, czesc pozostala bez zmian. Niestety wszystkich stron nie jestem w stanie sprawdzic, jednak ogolnie tendencja na minimalny minusik . Nie jest najgorzej, dobrze, ze w koncu mamy update, nowe strony przynajmniej zyskaly wartosc, jakby nie patrzec beda dodatkowe punkty w systemach ; ) Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uve Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Tu widać ładnie. Wziąłem jako przykład stronę od 'no.name' https://digpagerank.com/index.php?url=swish-zone.pl&dc=11 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatar111 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Dobra, update jak najbardziej się zaczął. Czas ponarzekać Ale ogólnie w miarę jestem zadowolony, jedna stronka z 0 dostała już 3 na niektórych dc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michat Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 moje dwie stronki, stosunkowo młode (cztero miesięczne) dostały PR = 2, tylko na trzech DC. A co najciekawsze nie były specjalnie linkowane, to raczej prywatne blogi. pozostałe spadają, jednak o 1, nie zeruje się do końca, a w moim mniemaniu powinny. Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu... Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.