Skocz do zawartości

Ile trwa odbanowanie domeny?

Wojciech Łuczak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Kupuiłem domenę, która jak sie okazuje ma bana :) Dziś zgłosiłem googlowi ten fakt i jednoczesnie przesłałem prośbę o zdjęcie kary.

Ile rozpatrzenie takiego wniosku trwało u Was? Musze zacząć pewne przedsięwzięcie i nie wiem czy czekac czy kupować nowa domenę.

Z góry dzięki

Pozdrawiam

U mnie szybciutko po napisaniu, okolo 3 tygodni chyba. Oczywsicie po wyeliminowniu przyczyny bana.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

czekam juz 3 lata :) i nic nie pomaga :) nawet zmiana tematyki :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria.

Wziąłem sobie taką jedną zabanowaną domenę, G. odbanowało po miesiącu, ale było niechętnie do subdomen w tej domenie. Po następnych 2 miesiącach odzyskało zaufanie do subdomen. Niestety Yahoo do tej pory ma głęboko sprawę w poważaniu (to już leci 2 rok) mimo zgłoszeń i wielkiego mnóstwa linków.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności