Nikto0 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Czy w dobie AI warto się zajmować copywritingiem lub naukowym copywritingiem? Chciałam dodać, że kończę studia ekonomiczne. Proszę o odpowiedź. Zależy mi na poznaniu waszego zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grey Ronin Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu W dobie AI zajmujemy się copywritingiem AI. Z mojej strony odeszło zlecanie ludzkiemu copy napisanie testu wg mojej koncepcji. Piszę koncepcje do AI. Podaję źródłowe materiały do rozebrania na czynniki pierwsze pod katem rzetelności, wiarygodności i sprawdzania dzieł "kolegów AI" do trzeciego pokolenia włącznie. Później określam styl artykułu i każe AI go napisać tak jakbym to zlecał copy. Zanim mi napisze to co mi się podoba i co jest poprawne to lecę po nim jak po burej suce. Z mięsnym copywritingiem musnąłbym się dyplomatycznie certolić i wyjaśniać błędy. AI nie ma nic przeciwko - ochoczo robi poprawki. Tylko w takim modelu działania musisz min znać poprawną polszczyznę tematykę o której piszesz poziom słownictwa jaki reprezentują ludzie do których kierujesz teksty - chodzi o to by nie lać wódy na jedno kopyto i weryfikować jak AI pisze ci mało "spersonalizowane" treści. musisz znać jak działa AI tz jak działa jego zapamiętywanie tak by nie robić stale poprawek 𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 11 minut temu, Grey Ronin napisał(a): lecę po nim jak po burej suce W końcu ktoś, kto nie prosi PS. Jak AI dojdzie do władzy to mamy przej....e topx.pl - linki SEO - AKTUALNIE PROMOCJA 40% NA LINKI ZE STRON GŁÓWNYCH! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalmar Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 16 godzin temu, Nikto0 napisał(a): Czy w dobie AI warto się zajmować copywritingiem lub naukowym copywritingiem? Nie warto. Może zrobić test. Daj ogłoszenie i zobaczysz czy ktokolwiek się zgłosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grey Ronin Opublikowano 37 minut temu Udostępnij Opublikowano 37 minut temu Godzinę temu, okazwłoka napisał(a): nie prosi Nie proszę ale też bezmyślnie nie opieprzam bo to nie ma sensu. Traktuje AI jak bardzo rozgarniętego 6 latka. Po prostu go i przy okazji siebie uczę. Godzinę temu, okazwłoka napisał(a): mamy przej....e Nie bardziej jak do władzy dojdą idioci i Trumpy. Powiedziałbym nawet że nieco mniej o ile przyzwyczaisz się do życia w demokracji superinteligenych 6-latków. 𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi