Maniek123 Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Cześć, jestem tutaj nowy Mam na imię Paweł i od jakiegoś czasu amatorsko zajmuję się pozycjonowaniem oraz tematami związanymi z SEO. Konto założyłem głównie po to, żeby poszerzyć wiedzę, podpytać bardziej doświadczone osoby i wymienić się doświadczeniami. Na co dzień rozwijam swoje projekty, między innymi związane z tematyką prawną i lokalnym SEO. Mam nadzieję, że uda mi się tutaj sporo nauczyć i czasem też dorzucić coś od siebie. Pozdrawiam wszystkich! Dodam jeszcze, że jednym z projektów, przy których obecnie działam, jest Kotler - lokalna agencja marketingowa z Nowego Targu: https://kotler.pl Przy okazji tego projektu uczę się głównie praktycznego SEO lokalnego, optymalizacji strony oraz tego, jak sensownie rozwijać widoczność firmy w wynikach Google. Chętnie poczytam na forum, jak inni podchodzą do takich tematów i na co warto zwracać uwagę przy pozycjonowaniu lokalnych usług. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Cześć Maniek, Coś mi się nie spina. Napisałeś 4 godziny temu, Maniek123 napisał(a): od jakiegoś czasu amatorsko zajmuję się pozycjonowaniem oraz tematami związanymi z SEO ale na twojej stronie, w ATF jest wprost napisane Cytat 8 lat doświadczenia, 200+ klientów. Nowy Targ, Podhale. W takim razie, widzę jedną z 2 opcji: oszukujesz forumowiczów i próbujesz łapać linki oszukujesz klientów, bo "8 lat doświadczenia" i "200+ klientów" - tutaj nie można mówić "od jakiegoś czasu" oraz "amatorsko" 4 godziny temu, Maniek123 napisał(a): na co warto zwracać uwagę przy pozycjonowaniu lokalnych usług Przede wszystkim na osoby, które nie mają kompletnie pojęcia jak pozycjonować, a ich wiedza zaczyna się i kończy na tym co zaproponuje ChatGPT 1 Pomogłem? Podziękuj punktem reputacji -> kliknij o tutaj, dzięki ↗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu W dniu 17.06.2026 o 11:27, Maniek123 napisał(a): Mam na imię Paweł Ponieważ założyłes sobie drugie konto poczekam aż @MaxPan przyjdzie i cie zbanuje - dlatego pisze w tym wątku. Post o tym, ze coś testujesz a potem prosisz o ocene inną stronę wylądował w koszu ... Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi