Skocz do zawartości

Hej wszystkim

Maniek123

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, jestem tutaj nowy :)

Mam na imię Paweł i od jakiegoś czasu amatorsko zajmuję się pozycjonowaniem oraz tematami związanymi z SEO. Konto założyłem głównie po to, żeby poszerzyć wiedzę, podpytać bardziej doświadczone osoby i wymienić się doświadczeniami. Na co dzień rozwijam swoje projekty, między innymi związane z tematyką prawną i lokalnym SEO. Mam nadzieję, że uda mi się tutaj sporo nauczyć i czasem też dorzucić coś od siebie.

Pozdrawiam wszystkich!

Dodam jeszcze, że jednym z projektów, przy których obecnie działam, jest Kotler - lokalna agencja marketingowa z Nowego Targu: https://kotler.pl

Przy okazji tego projektu uczę się głównie praktycznego SEO lokalnego, optymalizacji strony oraz tego, jak sensownie rozwijać widoczność firmy w wynikach Google. Chętnie poczytam na forum, jak inni podchodzą do takich tematów i na co warto zwracać uwagę przy pozycjonowaniu lokalnych usług.

Cześć Maniek,

Coś mi się nie spina.

Napisałeś

4 godziny temu, Maniek123 napisał(a):

od jakiegoś czasu amatorsko zajmuję się pozycjonowaniem oraz tematami związanymi z SEO

ale na twojej stronie, w ATF jest wprost napisane

Cytat

8 lat doświadczenia, 200+ klientów. Nowy Targ, Podhale.

W takim razie, widzę jedną z 2 opcji:

1. oszukujesz forumowiczów i próbujesz łapać linki
  2. oszukujesz klientów, bo "8 lat doświadczenia" i "200+ klientów" - tutaj nie można mówić "od jakiegoś czasu" oraz "amatorsko"

4 godziny temu, Maniek123 napisał(a):

na co warto zwracać uwagę przy pozycjonowaniu lokalnych usług

Przede wszystkim na osoby, które nie mają kompletnie pojęcia jak pozycjonować, a ich wiedza zaczyna się i kończy na tym co zaproponuje ChatGPT ;)

Pomogłem? Podziękuj punktem reputacji ->

kliknij o tutaj, dzięki