brzoza24 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Mam jeszcze nadzieję, że strony na tym bardzo nie ucierpią We wielkanoc czekaliśmy 4 dni na naprawę podobnej usterki Eleganckie prezenty okolicznościowe z drewna... Dzień Babci i Dziadka | Zakończenie roku szkolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Już jest ok. Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaun_black Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Przestało mi pokazywać dodane serwisy, liczba punktów ujemna. Już jest ok, wystarczyło chyba odświeżyć Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punkty Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 hehe widze nowe zmiany w eweblinku i tak sobie czytałem je i myslałem ze padne na twarz ze smiechu.... zaczynacie sie sugerowac i zaporzyczac polityke konkurencj na litere G. wiec, oficjalnie mozna powiedziec ze juz nie jestescie liderem... swoja droga on juz dwno was wyprzedzil, ale teraz to zaczynacie oficjalnie pokazywac Zapraszam po darmowe 10.000 pkt na start w Seomatik.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 po czym tak twierdzisz ? bo podnosi poprzeczkę ? co to jest 100 linków ? a linki wychodzące to co, dla mnie zmiany na plus(szczerze to nie odczuję zmian, bo planowane 500 BL już dawno zmusiły mnie do linkowania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamsiu Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Zmiany są jak najbardziej na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza24 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 zaczynacie sie sugerowac i zaporzyczac polityke konkurencj na litere G. wiec, oficjalnie mozna powiedziec ze juz nie jestescie liderem... A czy zamiast doganiać konkurencje na zasadzie kopiowania rozwiązań które u nich są od roku w stylu cięcia za bl, bonusu za staż, płynnej punktacji postawić na kryteria które ich przeskoczą? Bo za 3 miesiące znowu też pomyślicie o redukcji site - ale to ciągle wszystko jest spóźnione o jakieś 2 lata!Czy nie lepiej kryteriami od razu przeskoczyć vseo? Ja innego wyjścia nie widzę, bo z lidera system okazał się że znalazł się na samym końcu i zaraz się okaże że nawet maglo ma lepsze strony. Skoro kiedyś system skupiał najlepsze strony na rynku to czemu nie może robić tego obecnie? - teraz został daleko w tyle za starymi a i nawet tymi nowymi systemami. Pomyślcie o tym a i sprzedawcy będą bardziej zadowoleni. Eleganckie prezenty okolicznościowe z drewna... Dzień Babci i Dziadka | Zakończenie roku szkolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 nie wiem co Ci e-web zrobił, lecz ja od jakiegoś czasu nie udostępniam ogłoszeń o zakupie bo ludzie sami piszą do mnie o punkty, a jeśli jest popyt to coś znaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punkty Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 po czym tak twierdzisz ? bo podnosi poprzeczkę ?co to jest 100 linków ? nie tylko po tym.... ogólnie to eweb na tyle sie sugeruje konkrentami na G. ze nawet zaczyna CENOWO im dorównywać Czy nie lepiej kryteriami od razu przeskoczyć vseo? Ja innego wyjścia nie widzę, bo z lidera system okazał się że znalazł się na samym końcu i zaraz się okaże że nawet maglo ma lepsze strony. Skoro kiedyś system skupiał najlepsze strony na rynku to czemu nie może robić tego obecnie? - teraz został daleko w tyle czekałem na te czasy i się doczekałem... Zapraszam po darmowe 10.000 pkt na start w Seomatik.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaun_black Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Na szczęście klienci wiedzą, które punkty są mocniejsze. Zmiany bardzo dobre. Wyleci niepodlinkowany syf, moc wzrośnie Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hosti Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Ja również popieram zmiany, dobry kierunek. Ważne aby na tym nie poprzestać i cały czas podnosić poprzeczkę. Zapraszam na Crossweb.pl - wszystie ciekawe barcampy i konferencje w jedym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasztan165 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Czy nie lepiej kryteriami od razu przeskoczyć vseo? Ja innego wyjścia nie widzę, bo z lidera system okazał się że znalazł się na samym końcu i zaraz się okaże że nawet maglo ma lepsze strony. Skoro kiedyś system skupiał najlepsze strony na rynku to czemu nie może robić tego obecnie? - teraz został daleko w tyle Zbyt gwałtowne zmiany też nie są zbyt dobre, to dobry krok naprzód i liczę na więcej pozytywnych zmian w systemie. Podniesienie poprzeczki w stylu BL 100 to już jakiś krok naprzód i pewnie przyczyni się do podniesienia skuteczności systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamsiu Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Ciekawe co się stanie z tymi bezwartościowymi stronami, które teraz wylecą z e-weblinka;) Podejrzewam, że "wzmocnia" konkurencję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza24 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Na pewno nikt ich nie wyrzuci bo to zainwestowane pieniadze ale jest tak jak piszesz bo w momencie gdy gotlink zaczal ciac za site to jest ciagly wzrost w weblinku ilosci domen (nie obserwowalam jak to bylo gdy wprowadzili ciecie za bl). Wszytko wskazuje ze nastapi wzrost seonetu bo pod wzgledem kryteriow chyba poza minimlanym site nic nie ma lub maglo albo vseo (w tym ostatnim liczy sie glownie wielkosc site). Eleganckie prezenty okolicznościowe z drewna... Dzień Babci i Dziadka | Zakończenie roku szkolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiler Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Znowu Yahoo zaniza wyniki, moze by jednak cos zmienic w sprawdzaniu Yahoo bo to juz druga taka akcja w przeciagu miesiaca i strasznie destabilizuje system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.