technoman Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 no, wróciło wszystko do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Pewnie dziecko Tomka nacisnęło DELETE na klawiaturze jak miał otwarte pliki e-weba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babinet Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 a niech się dziecko uczy, wymyśli potem coś nowego :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Swoją drogą a co z tą super zmianą dotyczącą minimum 500 BL ? Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagittariuspl Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 @Mich@l - jakis czas temu @Xann sie wycofal twierdzac, ze laczy weblinka z bing'em oraz, ze cel zostal osiagniety - uzytkownicy zaczeli linkowac swoje strony wreszcie Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie! Rabat dla użytkowników PiO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesio1989 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Wiecie moze w jaki folder nalezy wkleic te pliki z e-weblink, strona cms drupal. Bo jak wklejam w public html to zmienia mi strone na katalog webmini a jak wklejam normalnie odrazu to nie dziala ??? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesio1989 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Zrobiłem wszystko tak jak w filmiku na stronie www.e-weblink.pl mam kod w stopce tyle ze nie wyswietlaja się linki a wyswietla sie kod mam cms drupal moja strona www.gollive.pl kod mozna zobaczyc w stopce prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaun_black Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Napisz do kogoś z forum e-weba. Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesio1989 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 zalozylem tam podobny temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-weblink.com Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 W sprawie Drupala proszę zapoznać się z tą odpowiedzią: https://www.forum.e-weblink.info/pomoc/prob...onie-cms-drupal Udostępniliśmy również najnowszą wersję katalogu WebMini 3.0 w którym wprowadziliśmy sugerowane przez Was poprawki. Z tych ważniejszych: - pingowanie wpisów - edycja przyjaznych linków - skórki kompatybilne z https://www.freecsstemplates.org - blokowanie wpisow po domenie/IP - zwiększona ochrona przed botami Zapraszamy do testowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Przyblokujcie sprawdzanie site Y, https://siteexplorer.search.yahoo.com/maintenance Problemiki są, by potem nie było wywalonych przelewów i ryku owiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-weblink.com Opublikowano 5 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Sytuacja jest pod kontrolą, ale dziękuje za szybką reakcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 mam problem z 301 w nowym web-mini prawdopodobnie coś robię nie tak,ale nie wiem co : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-weblink.com Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Masz w swojej regule jakieś dwie kropki. Domyślnie powinien działać ten kod: RewriteCond %{HTTP_HOST} ^xxx.pcspace.pl(.*) [NC] RewriteRule ^(.*)$ https://www.xxx.pcspace.pl/$1 [R=301,L] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 przepraszam ,głupi błąd,nie zauważyłem kropki skopiłem się na kodzie ale zazwyczaj najciemniej pod latarnia :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.