tomus933 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 mały błąd do poprawy w treści przed linkiem: https://goo.gl/C23Ijf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Nie zawsze wersja kodowa strony zgadza się z wersją kodową naszych linków stąd ten błąd ale dzieki za uwagę spróbujemy popracować nad tym Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Jak to jest, że na większości stron, na których emitowany jest ten link z błędem "Najta?sze", po odświeżeniu strony rotują wszystkie linki emitowane z weblinka a akurat ten jest ciągle wyświetlany? W teście nie było wspomniane, że na domenę szły też linki stałe z weblinka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 W teście jest napisane ze jest sprawdzany system e-weblink czyli rotacyjne i stałe, ale masz racje uzupełnię tą infomracje zeby było jaśniej - dobra uwaga Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Publikujemy wyniki testów systemu, tego systemu któremu wróżbici wróżyli rychłą śmierć przykro mi że ich zawiodłem ale takie jest życie :/https://www.seoparty....rozonone_wyniki Ojj Tomku Tomku... po 1. to Ty najgłośniej krzyczałeś o zamrożeniu wyników i co? Nagle wpadłeś na pomysł, żeby spróbować odmrozić je weblinkiem? A co było wcześniej? Po 2., termin tych "testów" przypada na moment wprowadzania 2 aktualizacji (Panda i Pingwin), kiedy ZAWSZE widać większe ruchy w SERPach. Jakichkolwiek technik byś teraz nie testował, nie dadzą w takim okresie rzetelnych wyników. Ja mogę Ci pokazać podobne efekty na stronach, które w ogóle nie były w ostatnim czasie linkowane, co nie znaczy, że siedzenie z założonymi rękami daje efekty w postaci odmrożenia wyników. Po 3. wystarczy 1, max 2 przeciętne linki na takie frazy, aby wbić się do top 100 ;-) Kursy i szkolenia SEO on-line - od podstaw do poziomu średnio zaawansowanego Monitor pozycji SeoStation Ostatnio na moim blogu: Poprawna polszczyzna w SEO – 7 zagwozdek językowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Szach mat Xann, Lexy podważyła Twój test dwoma argumentami :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Tak jak Lexy pisze, mam mnogość domen, na których nic nie jest robione i można obserwować spadki, wzrosty od nic nie robienia - szczególnie przy updateach, to moje alarmy, że coś się dzieje. poza tym umówmy się, wzrost o jedno oczko.. really? Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 po 1. to Ty najgłośniej krzyczałeś o zamrożeniu wyników i co? Nagle wpadłeś na pomysł, żeby spróbować odmrozić je weblinkiem? A co było wcześniej? To że ja o tym napisałem pierwszy to nie znaczy że sobie to wymyśliłem jak wiesz są też sygnały od innych osób np: tutaj .... Po 2., termin tych "testów" przypada na moment wprowadzania 2 aktualizacji (Panda i Pingwin), kiedy ZAWSZE widać większe ruchy w SERPach..... Nie wiem czy się orientujesz ale test był publikowany na bieżąco jeszcze zanim pojawiły się wzmianki o Pandzie i Pingwinie {tutaj} wiec pkt jest bezpodstawny .... Po 3. wystarczy 1, max 2 przeciętne linki na takie frazy, aby wbić się do top 100 ;-) W mojej opinii pewnie wystarczy zaindexować stronę żeby wejść do top100 ale tu nie chodziło o zdobycie top100 ps. jak przeczytasz to test był przygotowany dla uczestników szkolenia ale reszta w komentarzach wymusiła obietnice jego publikacji Test trwa i nie zamierzam go w tej chwili jeszcze ujawniać, choć dla uczestników szkolenia Optymalizacja i usability stron - SEO cz I oraz Black Hat SEO - poziom zaawansowany - SEO cz III zostanie on zaprezentowany w całości wraz ze wszystkimi elementami, które mogły mieć wpływ na wzrost pozycji. Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Powtórzę najważniejsze pytanie - czy w trakcie nagłaśniania tzw. zamrożenia wyników, używałeś weblinka? Bo jeśli tak, to aktualnie prowadzone testy nie znaczą, że nagle weblink zaczął w tym pomagać. Kursy i szkolenia SEO on-line - od podstaw do poziomu średnio zaawansowanego Monitor pozycji SeoStation Ostatnio na moim blogu: Poprawna polszczyzna w SEO – 7 zagwozdek językowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 ale tu nie chodziło o zdobycie top100 Chodziło o wskoczenie na 9 pozycję PS. O ile tysięcy wzrosła sprzedaż z 9 pozycji? Bo z tego co się orientuję (a orientuje się nieźle) to jak na frazy sprzedażowe nie ma cię w top3 to zgarniasz ochłapy. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeq Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Tak przy okazji proszę o poprawienie linku ze stopki e-Weblink do forum E-Weblink (link niepoprawny, powinien kierować na forum.e-weblink.info ) Radeq blog - już mniej o SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Powtórzę najważniejsze pytanie - czy w trakcie nagłaśniania tzw. zamrożenia wyników, używałeś weblinka? Bo jeśli tak, to aktualnie prowadzone testy nie znaczą, że nagle weblink zaczął w tym pomagać. Nie używam ewelibnka do pozycjonowania stron tylko do dopalania wszelkiej maści linków z katalogów, precli , szeptanki , aryków sponsorwanych ale jak widać można go też używać do pozycjonowania Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Jak by ktogoś interesowało jak to się robi z dzięwczynami lub jak to się robi topy, ewebem to tutaj jest dobry przykłąd https://www.zarobmilion.com/testy-swl/test-skutecznosci-rotacji-suplementach/ Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyber Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Jak by ktogoś interesowało jak to się robi z dzięwczynami lub jak to się robi topy, ewebem to tutaj jest dobry przykłąd Xann zawsze się zastanawiałem jakim cudem prowadzisz firmę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 jakim cudem prowadzisz firmę? Żadnym cudem, bo to nie jego firma. KAISER MARIOLA XANN INTERNET SOLUTIONS Przedsiębiorca: MARIOLA KAISER NIP: 6461020995 , REGON: 278166995 Małżeńska wspólność majątkowa nie Pewnie zajmują się jakąś inną działalnością pozarolniczą, bo na SEO to od czasów mrozów same straty pewnie. Co do tego pożal się boże testu... - nic więcej nie trzeba dodawać. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.