qazy Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 (edytowane) Jak wiadomo zbliżają się zmiany w temacie fakturowania. No i potrzebuję Waszej rekomendacji co do jakiegoś naprawdę prostackiego i intuicyjnego rozwiązania w tym temacie. Chodzi o szybkie wystawianie faktur i żeby to było zintegrowane z KSeF, nie wiem jak, nie znam się, tematu nie zgłębiałem Chcę to zrobić "szybko i możliwie prosto i niedrogo" (potrzeby co do ilości mam niewielkie), nie napiszę "szybko, łatwo i przyjemnie", bo o przyjemności tu raczej mowy nie będzie z góry dziękuję Edytowane 30 Listopada 2023 przez qazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Od 6 lat korzystam z wFirma. Dla mnie jest okej. Nie wiem czy odpowiedziałem na Twoje pytanie 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 JDG zaczałem wprowadzac faktury w mBanku w ramach konta ZOO będę prowadzic przez saldeo bo mam tam księgowosć bye bye infakt... 1 Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koprobo Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Ja od 2018 korzystam z Elisoft eFaktury i myślę, że do tego 1 lipca 2024 r. zorganizują zgodność z KSEF. 1 Wezwanie do zaprzestania naruszeń dóbr osobistych, praw autorskich, emisji hałasu i immisji oraz nękania i stalkingu. ortodoncja NFZ Warszawa ortodonta NFZ Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koprobo Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) Trochę odgrzebuję teamt, ale mogę teraz potwierdzić, bo właśnie zalogowałem się do KSEF że rzeczywiście (usunąłem aby nikt nie zarzucał mi reklamy) dobrze z nimi współpracuje. Tylko pilnujcie klucza prywatnego! Edytowane 1 Lutego przez koprobo Wezwanie do zaprzestania naruszeń dóbr osobistych, praw autorskich, emisji hałasu i immisji oraz nękania i stalkingu. ortodoncja NFZ Warszawa ortodonta NFZ Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 5 godzin temu, koprobo napisał(a): że rzeczywiście Elisoft dobrze z nimi rozumiem, że odgrzebałeś wątek tylko po to aby podbić linki ze stopki,,,,, tak? Bo reklama jest tak nachalna, ze świeżbią mnie palce aby wywalić z forum.... 2 Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koprobo Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Masz prawo do swojego zdania, być może to Ty piszesz aby linkować ze stopki - aby nie było, ze swojego wpisu usunąłem nazwę firmy, choć akurat tak wypada, że właśnie dziś KSEF ruszył. Wezwanie do zaprzestania naruszeń dóbr osobistych, praw autorskich, emisji hałasu i immisji oraz nękania i stalkingu. ortodoncja NFZ Warszawa ortodonta NFZ Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Godzinę temu, koprobo napisał(a): Masz prawo do swojego zdania (...) No widzisz Zgredziu, czegoś się jednak tutaj dorobiłeś Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego W dniu 1.02.2026 o 22:18, Nikonem napisał(a): czegoś się jednak tutaj dorobiłeś po tylu latach ... ile to już? 21 ... oczko W dniu 1.02.2026 o 21:07, koprobo napisał(a): Masz prawo do swojego zdania ale nie masz prawa spamować na forum ... 1 Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano Piątek o 19:53 Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:53 I jak oceniacie KSeF 2 po pierwszych 2 tygodniach? 1 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Niecałe 5 tys. firm zobligowanych do wysyłania faktur w PL, nie ma co oceniać jeszcze. Ocenimy w kwietniu 1 MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolimar Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu U mnie po 2 tygodniach KSeF 2 działa w miarę stabilnie, ale prawdziwy test będzie jak wejdą wszyscy obowiązkowi. Na razie to raczej rozgrzewka niż realne obciążenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi