trim Opublikowano 12 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Dla stronki, która ma 2 miesiące od zaideskowania w google i nie ma jeszcze żadnych linkow tylko same treści to czy taki pakiet linków premium na początek to czy to dobry pomysł jak nie nie wiem gdzie linkowaći myślicie, że coś to da jakieś efekty. widocznosc potem ruch. https://backlink24.pl/pakiety-premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksiulek Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego (edytowane) Nikt nie ma szklanej kuli ani nie ma czegoś takiego jak gwarancja " że coś to da". Pewnie, jakieś lepsze linki efekt mogą mieć ale nie licz, że kupisz pakiet i welcome to TOP10 Linkuj w różne miejsca, dywersyfikacja przede wszystkim i rób to cały czas. Jednorazowy strzał nie pociągnie domeny, nie wiedząc nawet na jakie frazy celujesz ani ile domena ma jakościowej treści. EDIT: Widziałem Twoje poprzednie wpisy i nie wiem czy nie masz coś skopane na stronie, miałeś wskazówki co mogło być nie tak, ale coś zrobiłeś w tym temacie? Edytowane 12 Lutego przez Maksiulek Świeży niczym trawa na wiosnę katalog stron www - zareklamuj swój Biznes Lokalny ZA DARMO już dziś. Usługa z FV 23% dla wpisów premium! Polub nasz fanpage i dodaj wpis brązowy za free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 7 godzin temu, trim napisał(a): Dla stronki, która ma 2 miesiące od zaideskowania w google i nie ma jeszcze żadnych linkow tylko same treści I w naturalny sposób może nigdy nie uzyskać, więc IMHO zakup dobrych pakietów backlinks ma sens. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andiiik Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 12 godzin temu, trim napisał(a): Dla stronki, która ma 2 miesiące od zaideskowania w google i nie ma jeszcze żadnych linkow tylko same treści to czy taki pakiet linków premium na początek to czy to dobry pomysł jak nie nie wiem gdzie linkowaći myślicie, że coś to da jakieś efekty. widocznosc potem ruch. https://backlink24.pl/pakiety-premium Dokładnie, nie ma magicznej recepty na TOP10. Linki mogą pomóc, ale bez dobrej treści i regularnej pracy nic się samo nie wydarzy. Dywersyfikacja i konsekwencja to klucz. Lepiej budować to stopniowo niż liczyć na jednorazowy cud. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grey Ronin Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 21 godzin temu, trim napisał(a): pakiet linków premium na początek to czy to dobry pomysł jak nie nie wiem gdzie linkować Jak nie wiesz gdzie linkować to zakładam nie wiesz jak linkować. Jak trafisz na "specjalistę" to potem będzie hasło "kto to panu/pani tak sp********ł". Kupujesz dosłownie kota w worku. Jak cie stać to czemu nie. 𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trim Opublikowano 25 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Tak jak pisałem mam tą stronkę o samochodach po tuningu wzorowaną na gieldaklasykow.pl. Teraz tak dodawałem treści i potem zacząłem linkować i pojawiła się wiodczność, zaczeła rosnąć wejścia zeczeły sie pojawiać i zmieniłem linki bezposrednie w sensie, że jak mam tytuł to dodałem kategorie w ścieżce i potem jak się zorienotwałem, że dodałem to zmieniłem z powrotem na bez kategori w ścieżce. I jeszcze coś kombinowałem i włączyłem feed w w wordpress i potem wyłączyłem i straciłem wiodcznośc i cały wysiłek poszedł na marne. Teraz jak search console tam pokazuje na ile dziennie fraz strona sie załapuje to przed zmianą miałem około 500 dziennie. a teraz po utracie mam jakby szkłany sufin i dziennie załapuje się może na maksymalnie 10. Czy myślicie, że to jest filtr algorytmiczny i jakoś puści niedługo i strona zacznie rosnąć czy google przestało ufać i jak będe znowu linkował i to jakoś wróci czy wydawanie na linki w takim przypadku hajsu ma sens czy lepiej poczekać aż znowu jakoś google zacznie ją uwzględniać bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia gieldaklasykow.pl - ? Ta strona spada od HCU w 2023 roku wiec portal jest słabiutko pod katem treści oraz brak sygnałów EEAT. Takie strony sa obecnie wyindeksowywane z Google z powodu zerowej przydatności i niskiego zaangażowania dla czytelnika Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grey Ronin Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 18 godzin temu, trim napisał(a): I jeszcze coś kombinowałem Jak nie wiesz jakie "kombinowanie" działa skutecznie AD 2025 to masz taki efekt. 18 godzin temu, trim napisał(a): myślicie, że to jest filtr algorytmiczny Nic nie myślimy. Nie widzę pacjenta to nie zdiagnozuję go. 𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trim Opublikowano wczoraj o 19:15 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 19:15 Poradźcie mi, bo nie wiem, co czynić. Stworzyłem jeszcze trzy strony. Zoptymalizowałem je jeden nagłówek h1 na każdą stronę meta tagi opisy i kupiłem treści od copywrtire napisane bardzo dobrze frazy kluczowe jakość. Strony mają około 8 miesięcy. Zorientowałem się niedawno, że z public HTML nie usunąłem index. HTML co mogło powodować , że pusty plik z napisem „Użytkownik jeszcze nic nie dodał” mógł zastępować index. PHP i usunąłem plik z public HTML. Jeszcze się zorientowałem, że nie mam dobrze ustawionego przekierowania w htaccess na https bez WWW i rewrite Basę było prawie na samym końcu, a powinno być na początku po rewritengine on. Zacząłem kupować linki dobrej jakości i nic. Mam tylko kilka wejść dziennie. Zwiększyłem limit pamięci w pliku. User. Ini memory limit na 1g, bo serwer domyślnie ma ustalone 256 m. To chyba ostatnia rzecz, którą można poprawić. Tak jest z każdą stroną. Nie wiem, czy to przypadek, że kiedyś stworzyłem stronę z obrazkami i miałem ją na home.pl i w ogóle była żle zoptymalizania i jej prawie nie aktualizowałem, ale miała jakieś wejścia. Teraz mam hosting na lh.pl i wszystkie stoją choćbym nie wiem, co robił. Czy myślicie, że zmiana hostingu przejście lh.pl chociaż do nich pisałem i napisali, że wszystko jest w porządku to, czy coś zmieni. Nie używam na razie cache wtyczek. Wszystko jest aktualne. Czy myślicie, że to może być coś z hostingiem lh.pl nie tak. Jeżeli nie celuje w konkurencyjne frazy, to jakiś ruch już powinien się pojawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano wczoraj o 19:24 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 19:24 ChatGPT pomógł zrozumieć Cytat Oto zdebugowana, odszyfrowana i przetłumaczona na poprawny język polski wersja Twojej wiadomości: Stworzyłem jeszcze trzy strony internetowe. Zoptymalizowałem je: każda ma tylko jeden nagłówek H1, odpowiednie meta tagi, opisy. Kupiłem dobre jakościowo treści od copywritera — zawierają dobrze dobrane frazy kluczowe i są profesjonalnie napisane. Strony mają już około 8 miesięcy. Ostatnio zorientowałem się, że w katalogu public_html nie usunąłem pliku index.html, który mógł nadpisywać index.php. W efekcie mogło być tak, że odwiedzający widzieli pusty plik z komunikatem "Użytkownik jeszcze nic nie dodał" zamiast prawidłowej strony. Usunąłem już ten plik index.html. Dodatkowo zauważyłem, że miałem źle ustawione przekierowania w .htaccess — nie wymuszały one HTTPS bez www. Linia RewriteBase / znajdowała się prawie na końcu pliku, a powinna być na początku — zaraz po RewriteEngine On. Zacząłem również kupować linki dobrej jakości, ale to nic nie zmieniło — mam tylko kilka wejść dziennie. Zwiększyłem limit pamięci w pliku .user.ini — z domyślnych 256 MB do 1 GB (memory_limit = 1G). To chyba już ostatnia rzecz, jaką mogłem poprawić po stronie technicznej. Co ciekawe, kiedyś stworzyłem bardzo prostą stronę z samymi obrazkami, trzymałem ją na Home.pl, była kiepsko zoptymalizowana i praktycznie jej nie aktualizowałem — a mimo to miała jakiś ruch. Teraz mam hosting na LH.pl, wszystko jest aktualne, ale strony praktycznie stoją w miejscu, niezależnie od moich działań. Kontaktowałem się z LH.pl — twierdzą, że wszystko jest u nich w porządku. Nie używam żadnych wtyczek cache (na razie). Zastanawiam się, czy to wina hostingu. Czy hosting na LH.pl może być przyczyną? Bo skoro nie celuję w bardzo konkurencyjne frazy, to przecież jakiś minimalny ruch powinien się już pojawić. @trim odpowiadając na pytanie: to nie jest wina hostingu. Podepnij GSC i po prostu zobacz - to jest podstawa, którą powinieneś robić podczas odpalenia strony. W GSC widać wszystko czego potrzebujesz. Sprawdź logi serwera czy w ogóle Googlebot odwiedza twoją stronę. Najlepsze linki na świecie nie pomogą jeśli strona jest... słaba Pomogłem? Podziękuj punktem reputacji -> kliknij o tutaj, dzięki ↗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trim Opublikowano 9 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu W ustawieniach phpinfo zauważyłem, ze mam ustawioną pamięć podeczną 1g czyli taką jaką ustawiłem w pliku user.ini. Natomiast memory free mam zaledwie 51kb czyli prawie nic co oznacza, że cała pamięc podręczna coś jakby jest za duże zużycie. Czy myślicie, że to może być powód, że jeżeli wcześniej miałem strony na home.pl i nie linkowałem i nie była dobrze zoptymalizowana, a miała ruch i przeniosłem się na lh.p i wszystko stoi pomimo linkawani i dobrych treści to czy brak efektów jest spowodawne przez to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Nie wydaje mi się aby serwer był problemem. Szukasz w złym miejscu albo na siłe chcesz coś udowodnić (sobie?). Googlebot odwiedza twoją stronę tak samo, niezależnie od tego ile masz wolnego ramu w danej chwili. Najważniejsze, żeby strona zwracała kod HTTP 200. Jeśli nie masz innych httpstatusów, to jest dobrze. Niska wartość memory_free nie ma wpływu na indeksację ani ranking. memory_limit -> maksymalny limit pamięci, jaką może zużyć pojedynczy skrypt PHP memory_free -> chwilowa wartość pokazująca, ile z tego limitu zostało wolne Sprawdź optymalizację skryptu, poprawność migracji, a nie serwer, który na 99% tutaj nic nie ma do rzeczy. Już pisałem: twój przyjaciel to GSC i logi. Pomogłem? Podziękuj punktem reputacji -> kliknij o tutaj, dzięki ↗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi