Skocz do zawartości

Wynajęcie lokalu

Korpo

Rekomendowane odpowiedzi

Nie musi. Ogólnie Twoje pytania w tym i innym temacie są trochę... dziwne? Jak poważnie podchodzisz (karkołomne założenie) do tematu udaj się do Doradcy Podatkowego.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

3 godziny temu, Nikonem napisał:

Nie musi. Ogólnie Twoje pytania w tym i innym temacie są trochę... dziwne? Jak poważnie podchodzisz (karkołomne założenie) do tematu udaj się do Doradcy Podatkowego.

a jak nie masz niczego do powiedzenia to nie pisz 

@Korpo ten co Ci wynajmuje lokal nie musi prowadzić działalności, więc wtedy FV nie wystawi tylko jakiś rodzaj rachunku.

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

13 godzin temu, Korpo napisał:

a jak nie masz niczego do powiedzenia to nie pisz 

1. Odpowiedziałem na Twoje pytanie.

2. Nie zadawaj głupich pytań to będziesz inaczej odbierany.

3. Nawiązując do poziomu tematu: chcę sobie kupić Lamborghini: czy sprzedawca wystawi mi fakturę? No i jaki kolor wybrać żeby nie było brudu widać?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności