Skocz do zawartości

Kto pozycjonuje strony podane w poście

Mirat

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio szukałem zlewozmywaka stalowego 60x120 - fascynujące, że nikt nie ma LPków porobionych pod słowa kluczowe z wymiarami jak to jest np w materacach czy stelażach czy łóżkach ;) 

Pytanie: co jest do zrobienia/osiągnięcia? Jakie są KPI?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

Godzinę temu, zgred napisał:

Pytanie: co jest do zrobienia/osiągnięcia? Jakie są KPI?

Jak widać w np w Senuto zaliczyliśmy spory spadek, konkurencja nas wyprzedziła.

Zależy nam na odbudowaniu pozycji i stabilnym wzroście podobnym do lazienkplus, czy 123lazienka, naszym celem jest ruch organiczny na poziomie 100K miesięcznie.

Mirat. Więcej niż meble

Ostatnio w meblach sporo się działo w czasie aktualizacji Googlowych. Jeśli Wam nie przeszkadza, że mam drugiego klienta w tym segmencie to zapraszam na pw.

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

7 godzin temu, mikee napisał:

Robiłem frazę meble i inne główne związane z meblarstwem + długi ogon kilka lat. Ta firma (znany producent mebli) z którą ja współpracowałem w końcu zdecydowała się na stworzenie swojej własnej wewnętrznej komórki seo.  

A co możesz nam zaproponować? Co jest przyczyną spadków?

Mirat. Więcej niż meble

W dniu 26.06.2020 o 21:21, Mirat napisał:

A co możesz nam zaproponować? Co jest przyczyną spadków?

To złożony temat i bez solidnej analizy trudno coś powiedzieć. Chociaż na tyle na ile znam temat branży meblarskiej, to pewnie chodzi o słaby linkbuilding ? . Nie jest łatwo przeskoczyć np producenta mebli, który w profilu linków ma np. setki naturalnych (i dopilnowanych przez seo) linków df np z profili giełdowych takich domen jak bankier.pl , stoq.pl, forsal.pl,  gpw.pl czy bbc.com, wsj.com i masę innych naturalnych linków wynikających z ich popularności + jakieś bardzo stare domeny, które też mają swój profil linków, a są wykorzystywane do 301ek. 

• 1 miesiąc temu...

Muszę cię zmartwić lazienkaplus.pl jest powiązana kapitałowo alegro. Podobnie jak mlazienka, zielonalazienka i jeszcze inne sklepy w tej kategorii.

Nietuzinkowe imprezy firmowe i integracyjne dla firm Gdańsk i Trójmiasto. Best injector machine needle head for food and meat. Najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności