Carnagge Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ale wymyslacie. Jak ktos Wam powie tutaj jakich obslugi skryptow uczy to wlasnie w tej chwili traci sens ich uczenia, bo zaraz zaostanei to toalnie zaspamowane lub zabezpieczone. W tym caly sens, zeby wynalezc cos czego jeszcze duzo osob nie uzywa. Natomiast do tych wszystkich, co oczekuja podania pomyslow to zachecam, zeby dodawali dalej do WP - ich jest najwiecej i to najlepszy pomysl, nawet nie musicie nic w learning mode ustawiac, wiec sie zbytnio nie nameczycie Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 W tym caly sens, zeby wynalezc cos czego jeszcze duzo osob nie uzywa. Natomiast do tych wszystkich, co oczekuja podania pomyslow to zachecam, zeby dodawali dalej do WP - ich jest najwiecej i to najlepszy pomysl, nawet nie musicie nic w learning mode ustawiac, wiec sie zbytnio nie nameczycie Dziękuje za poradę, ja np preferuje dodawanie hurtowej ilości linków no follow . Bardzo wysoka skuteczność barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ile prywatnych proxy używacie do postowania? 10 wystarczy? A może 5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ile prywatnych proxy używacie do postowania?10 wystarczy? A może 5? 10-12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ile prywatnych proxy używacie do postowania?10 wystarczy? A może 5? 100+ Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nutado Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Dziala Wam ten learning mode? U mnie cala nauka idzie ok, ale jak przystepuje do postowania to mam wynik "error host not found'. Mam dokładnie to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huggo Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 @grykom Ja używam 30/50. Co do tego narzędzia używam od niedawna i jestem zachwycony jego możliwościami. Szkoda że mało tutków jest, ale jeśli ktoś zna angielski to ogarnie szybko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 W tym learning mode to error host not found to wydaje mi sie, ze to nie oznacza tego co ma oznaczac, tylko po prostu blad dodawania. Sprawdzilem na 2 instancjach SB i na kazdej jest przy takich samych ustawieniach inny blad, ale i tak nie dodaje. Natomiast jak sprawdzilem dodawanie do tego czegos na H co jest w tutorialu to dziala dobrze. Jak dopracuja ten learning mode to bedzie calkiem potezne narzedzie. Na razie jednak jest masa do zrobienia. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbeczek Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 działa wam dodatek DupRemove ? chce podzielić listę na pliki po 1000 linii wczytuje w ostatnim okienku plik do 'split' podaje 1000 liniii klikam split i nic sie nie dzieje - może trzeba coś gdzieś ? możecie sprawdzić u siebie czy wam to działa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rainmaster Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Działa, po kliknięciu chwilkę program pracuje i w folderze ze wskazanym plikiem pojawiają się podzielone pliki. LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Może ktoś polecić jakiś hosting oferujący dedyki unmenaged z wieloma IP(do postawienia włąsnego proxy) i min 5TB BW miesięcznie, gdzie nie przejmują się abuse w związku z używaniem scrapeboxa? Do tej pory używałem webair.com i byłem zadowolony, ale szukam czegoś tańszego bez administracji. Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) jeżeli chodzi o taniego VPS Monthly Data Transfer Unmetered i IP po 0,75 USD to zainteresuj się https://www.rethinkvps.com/vpshosting.php ( niema refa), ja jeszcze nie testowałem ( wiec jak lipa to proszę się nie wkurzać ), bo jakoś nie mam kiedy za to się zabrać sam , bo mam jeszcze Bulletproof w Moskwie Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danae Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) MaxPan i jak testowałeś tego VPSa albo ktoś inny? Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez Danae Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Danae - ten VPS co podal MaxPan ma byc pod proxy, a nie do hostowania SB, bo to VPS Linux, a nie Windows. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 sorki, że trochę offtop, ale mam jeszcze Bulletproof w Moskwie to takie udowodnienie na baletach w Moskwie, że jesteś królem parkietu? Salab, daj znać, jak sprawdzisz tego vpsa pod pro(k)siaki. Szczególnie mnie interesuje, czy przy pierwszych abusach nie wylecisz bo cena za IP dość atrakcyjna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi