Lesiu Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Wielu z Was używa Majestic lub Ahrefs do sprawdzania linków przychodzących. Jeżeli natomiast chcesz mieć dodatkowe źródło informacji lub nie lubisz płacić co miesiąc abonamentu za powyższe usługi to sprawdź tę ofertę LINKCheetah. Normalna cena za najniższy pakiet LINKCheetah to $49 miesięcznie. Ta oferta to jednorazowe $49 za dożywotnie konto LINKCheetah. https://cut.click/LINKCheetah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 25 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Uruchomiłem jeszcze dla testu nowe SEO SpyGlass v6.37b1, by porównać z tym gepardem i efekty zamieszczam poniżej. Wyłączyłem dane z GA, liczby uwzględniają jedynie linki zebrane przez boty. domena PL SEO SpyGlass: 93 domeny LINKCheetah: 259 domen domena EN SEO SpyGlass: 66 domen LINKCheetah: 197 domena PL wygasła SEO SpyGlass: 28 domen LINKCheetah: 63 domeny Przed chwilą rozmawiałem na czacie z konsultantem LINKCheetah i wiem już, że prócz rzeczy wpisanych do roadmapy (link) dodawane są nowe funkcjonalności jak automatyczne zbieranie danych z GSC oraz rozbudowane statystki z nowymi wartościami, jak choćby dane z Majestic. Wziąłem więc kolejny pakiet, żeby mieć większe limity i to pewnie nie koniec. IMHO bardzo dobra oferta. Warto skorzystać. Jednorazowo tylko $49. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 @Lesiu, a jak wygląda sprawa w porównaniu z Ahrefs lub Majestic? Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 25 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 @Aleksiejs Jak chcesz to podaj mi jakieś 3 domeny, wygeneruję dla nich raport i Ci podeślę to sobie porównasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 @Lesiu puściłem na pw ciekawe co pokaże Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bennie_amin Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 ostrożnie z softami co mają opłaty jednorazowe. zazwyczaj po czasie roku dwóch padają. green belt six sigma - szkolenia lean | szyby samochodowe warszawa - autoszyby | BioBizz - Bio-Grow, Leaf Coat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 25 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 One nie mają opłat jednorazowych. To są promocje. Normalnie te narzędzia mają płatność miesięczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananasltd Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Mam z app wiele softów jedynie customfields - za******e arkusze calc z api i z formami przestały istnieć. Zawsze jest ryzyko - bez ryzyka... . Zawsze masz tam 2 miechy gwarantowanego zwrotu kaski, dodatkowo choć tam mi się nigdy nie zdarzyło z tej funkcji skorzystac możesz otworzyć spór w paypalu - do 6 miesięcy masz gwarancję zwrotu kaski. Kto da więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Jedyny bezsens, który jest w tej ofercie to taki, że można śledzić tylko maksymalnie 500 linków (teraz podobno zmienili ten limit na 1500), ale są to linki w obrębie konta. Czyli np. dodajemy 4 strony, każda ma ze 150 linków i już mamy wykorzystany cały limit, a nawet go brakło. Przy limicie 500 linków wyglądało to mega lipnie, teraz z tym 1500 trochę lepiej, ale w zasadzie jest to oferta na monitorowanie 1 - 2 stron. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stats1 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 10 godzin temu, Carnagge napisał: teraz z tym 1500 trochę lepiej tylko jak się ustawi co 3 dni Ogólnie te limity trochę za małe, na początku kupiłem, ale teraz zwróciłem. Kto się zastanawia tak może zrobić, zawsze można potestować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 jest 1500 z updatem co 3 dni, natomiast to nie jest 1500 linków, a 1500 domen linkujących, co zmienia postać rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.