Czaoszesq Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Witam Tak jak w tytule chciałem się zapytać czy używanie podkreślenia, pogrubienia lub kursywa w treści ma "jakieś" znaczenie dla wyszukiwarek. Spotkałem się z wieloma różnymi opiniami i tym samym spodziewam się tego że odpowiedzi nie będą jednoznaczne, ale bardzo bym prosił żebyście napisali co wiecie na ten temat ;-) Strona o transhumanizmie, medycynie przyszłości i nanotechonologii: Human 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Trudno o jednoznaczny test w warunkach laboratoryjnych. A trudno, bo nawet jeśli np. wyboldowanie linku jest nadal czynnikiem rankingowym, to ma przypisany na tyle niski klasyfikator (wagę), że nie idzie tego zbadać. Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mączka Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 3 minuty temu, Czaoszesq napisał: Witam Tak jak w tytule chciałem się zapytać czy używanie podkreślenia, pogrubienia lub kursywa w treści ma "jakieś" znaczenie dla wyszukiwarek. Spotkałem się z wieloma różnymi opiniami i tym samym spodziewam się tego że odpowiedzi nie będą jednoznaczne, ale bardzo bym prosił żebyście napisali co wiecie na ten temat ;-) Kursywa/pogrubienie to uatrakcyjnienie wizualne tekstu, a jak wiadomo Google robi wszystko aby strony były dostosowane pod użytkownika, więc może być (!) to jakiś tam bardzo marginalny czynnik brany pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaoszesq Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 @Mączka @Paq Właśnie tak mi się też wydawało że byłoby to bez sensu gdyby Google nie brał tego zupełnie pod uwagę.... nawet w niewielkim stopniu. Dziekuje panowie. Strona o transhumanizmie, medycynie przyszłości i nanotechonologii: Human 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaoszesq Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Chciałem jeszcze podbić wątek bo zapomniałem siię spytać o keywordy. Czy mają jakieś znaczenie ? Czy to jest tylko pic na wode ? Strona o transhumanizmie, medycynie przyszłości i nanotechonologii: Human 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Jakie keywordy? Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaoszesq Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 @Paq słowa kluczowe ;-) Strona o transhumanizmie, medycynie przyszłości i nanotechonologii: Human 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Ale jakie słowa kluczowe? O co pytasz? O wytłuszczenie w tekście słów kluczowych? Odpisałem na to pytanie w pierwszym poście. Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stania.info Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 40 minut temu, Paq napisał: Ale jakie słowa kluczowe? O co pytasz? O wytłuszczenie w tekście słów kluczowych? Odpisałem na to pytanie w pierwszym poście. autor chyba pytał o meta tagi - tak sądzę. <meta name="keywords" content="” /> - jest całkowicie ignorowany. Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaoszesq Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 @stania.info @Paq tak o to pytałem. A to jaki jest sens jego uzupełniania ? Strona o transhumanizmie, medycynie przyszłości i nanotechonologii: Human 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stania.info Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 1 godzinę temu, Czaoszesq napisał: @stania.info @Paq tak o to pytałem. A to jaki jest sens jego uzupełniania ? Nie ma żadnego sensu - jest to relikt dawnych czasów. Można go śmiało pomijać przy budowaniu html Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.