Koala-Panda Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 ...ci o je będą robić oraz ci którzy ich specjalnie nie robią. Trzeci rodzaj wyszedł kiedy zapytałem gdzie system zapisuje u nich backupy, bo nie było domyślnego folderu na dysku. I oczywiście po tym jak system się wywalił. Okazało się że gość od 4 miesięcy (od instalacji systemu) codziennie anulował wykonywanie backupu. Nie przepuścił żadnemu wyświetlanemu okienku; systematycznie codziennie przez 4 miesiące przy zamykaniu programu ubijał wykonanie backupu. Niestety dopiero po tej wpadce okazało się że programiści wiedzieli o istnieniu tej trzeciej grupy ludzi. W ustawieniach zaawansowanych można zablokować anulowanie backupy przez użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Wzruszyła mnie Twoja historia. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koala-Panda Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Taka anegdotka na użytkownika końcowego. Niby wszystko jest pomyślane żeby było ok. A jeden znajdzie sposób i samozaparcie żeby spieprzyć. A sam nie pomyślałbym że ktoś może taki numer wywinąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 On tak naprawdę idzie na urlop za inne przewinienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paskalo Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 haha, no cóż, z takimi użytkownikami jest zawsze najtrudniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Dokładnie z takimi jak Ty, ostrzenie dosłałeś licznik wyzerowałem ale widzę dalej nie zrozumiałeś przekazu. Wczoraj cały dzień odkopywałeś tematy, trollowałęś nie reagowałeś na sugestie innych użytkowników.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 ... a dzisiaj robi recydywę .... HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 już dałem kolejny urlop, bo chyba nie rozumie co mu się pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Miłego dnia Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 @MaxPan swoim pracownikom też tak rozdajesz urlopy? Jak tak to byłbyś super szefem Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 , delikwent jest jakiś dziwny, absolutnie nie zwraca uwagi na ostrzeżenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.