Dralik Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 @Lidiapertol tak SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młynek Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Tak jak już @Dralik napisał - parametry się zmieniają. Z moich obserwacji co około 2-3 tygodnie jest skan (co nie znaczy że Rank skacze co 2-3 tygodnie, bo jak masz stabilne parametry w Majesticu to Rank się trzyma). Sprzedam punkty w nowym SWL'u LinkTak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Tak, co dwa -23 tygodnie sprawdzane są statystyki strony i rank może się zmienić, przez co zmienia się ilość zarabianych punktów za daną stronę jak i ulega zmianie koszt linka na danej stronie. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whiner Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Można wyeksportować listę linków? - semrush z trialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młynek Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 @up jeszcze nie, ale wiele osób na to czeka Sprzedam punkty w nowym SWL'u LinkTak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Można, można - z grup linków na razie. Pojedyncze też już można 1 MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młynek Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Hehe, to teraz musiałeś wgrać, bo pojawiło mi się to dopiero jak odświeżyłem stronę. No i ok, bo klikanie ręcznie już mnie drażniło Sprzedam punkty w nowym SWL'u LinkTak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Eksport niezaindeksowanych podstron też jest dostępny. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whiner Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Ale jakieś rozdzielniki to by sie w tych CSV nadały - semrush z trialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Są białe znaki /t (tabulator) i \r\n (łamanie linii). MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Linktak na ovh siedzi rozumiem ? SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Dokładnie Spora przerwa MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bestek Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Dosyć długa była ta przerwa ale chyba mamy to już za sobą i serwis funkcjonuje poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Tak, nasz serwer został przywrócony na szarym końcu. Chyba z 10 godzin trwała przerwa. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekmat Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 ogólnie kicha no jak można na nieaktywnej domenie mieć aktywną stronę i do tego zamieszczony link? który jest aktywny ? a niema punktów za umieszczony link? Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga Profesjonalny groomer w Pabianicach Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi