Konik^Morski Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 @nomado Dzięki za słowa uznania W razie czego, gdy znów będziesz chciał uderzyć na priv po poradę, zapraszam Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automatyk Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Ogólnie tytuł tego wątku jest już trochę nieaktualny. Może go zmienić bo wprowadza w błąd? Edytowane 22 Czerwca 2015 przez automatyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 @up usuwamy "(prawie)" ? SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomado Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 @nomado Dzięki za słowa uznania W razie czego, gdy znów będziesz chciał uderzyć na priv po poradę, zapraszam Dla Ciebie wszystko 😆 Projektowanie i tworzenie stron internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 usuwamy "(prawie)" ? Wręcz przeciwnie raczej .... 1 Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 na priv po poradę, zapraszam ej, ale jak, zepsułeś forum jak chce pm'nąć, błąd ngixa xD Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 @up Kojarzysz, kto to powiedział ? przepraszam, to ja dojechałem te publiczne, kilka dni temu, wszystko się zgadza Jakaś aspołeczna istota To i ja mogę 1 Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bea12346 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Witam wszystkich ser4decznie. Mam pytanie odnośnie pozycjonowania w google lokalizacji (googlemaps mojej lokalizacji firmy G+) na googl.es na hasło "Clínica Estética Marbella " jestem widoczny (moja strona: marbea es ). Na hasło Clínica Estetica Marbella (bez akcentu nad "e" ) mnie nie ma . Jaka jest tego przyczyna . Co trzeba zrobić ,żeby być widocznym na oba hasła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damatorka Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Wątek leci już 9 lat i nadal żyje co znaczy ze amatorskie pozycjonowanie jest popularne - swiadczą o tym wpisy takich amatorów pozycjonerów. Ja tez od kilku miesięcy zaczęłam to robic dla sklepu internetowego dodając wpisy do ok. 200 katalogów i co dalej ..... trzymać się katalogów czy przejść na co innego ? Wielu pisze że do pozycjonowania trzeba zbudować zaplecze . Co to w ogóle jest i jak się to robi. Znacie jakiś poradnik czy artykuł który mi to wytłumaczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takietam Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Polecam PiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 od kilku miesięcy zaczęłam to robic dla sklepu internetowego dodając wpisy do ok. 200 katalogów i jak oceniasz efekty ? 1 Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młynek Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 @Damatorka Polecam dwa kursy: https://www.lexy.com.pl/blog/mailowy-kurs-pozycjonowania https://www.lexy.com.pl/blog/mailowy-kurs-pozycjonowania-poziom-2 To są podstawy podstaw, ale dla osoby która pyta "co to w ogóle jest [zaplecze]" oba te kursy mocno uporządkują wiedzę i wprowadzą na dobre tory. W porównaniu cena/jakość to jest najlepsze rozwiązanie jakie obecnie możesz uzyskać. Sprzedam punkty w nowym SWL'u LinkTak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) @up Linki z refem ? E: znasz taki suchar ? U lekarza: - ile pani ma lat ? -86 - i więcej nie będzie. Jakby Ci to powiedzieć, taki sposób linkowania nie jest tu mile widziany Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez Konik^Morski Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studioczystosci Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) On pokazuje w praktyce jak się buduje dobre zaplecze Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez studioczystosci Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młynek Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 @up Linki z refem ? Z jakim refem? Przecież to są linki bezpośrednie do strony LEXY. Chyba jesteś przewrażliwiony ;-) A co do komentarza o linkowaniu zaplecza to też współczuje autorowi, jeżeli twierdzi, że blog Lexy to moje zaplecze Sprzedam punkty w nowym SWL'u LinkTak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi