[Serwis] Pobieranie parametrów z Majestic.com
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By mlody0072
Witam
Jeśli ktoś chce przetestować mój nowy serwis do pobierania podstawowych parametrów dla domen z serwisu majestic.com to podaję kod na darmowy pakiet 200 sprawdzeń.
Dane jakie są pobierane w serwisie to: Trust Flow, Citation Flow, Referring domains, External Backlinks, Majestic Million (Domain), Indexed URLs, Class C subnets, Referring IP addresses, Educational Referring Domains, Educational External Backlinks, Governmental Referring Domains, Governmental External Backlinks.
Kod to: BETA
tylko 20 pakietów na testy
serwis uruchomiony dziś i jakieś błędy mogą się pojawić.
http://majestic.monitorujemy.net/
Plany API dla dwóch moich aplikacji które będą umożliwiały komunikowanie się z serwisem i pobieraniem danych dla domen, urlów.
Jeśli potrzebujesz bardziej szczegółowych danych z majestic.com to zapraszam do mojego innego serwisu http://raporty.xyz/ gdzie otrzymasz dane takie jak:podsumowanie pierwszej strony w formacie PNG (screen), Referal Domains w formacie csv, Backlinks w formacie csv i Anchor Text w formacie csv
-
By konst-anty
mam takie pytanie od jakiegoś miesiąca subskrybuje majestic seo, część dodanych linków do stron, którymi się opiekuje pojawie się w majestic ale znacząca część linków nie widnieje w spisie, czy jest to kwestia niedoskonałości programu czy np. linki jeszcze nie są zaindeksowane ?
moje wrażenie na temat webmaster tools jest jeszcze gorsze jeśli chodzi o wykrywalność dodawanych linków. Tzn link jest dodany, został zrobiony ping a czasem też podlinkowanie go i nie daje to żadnego efektu.
-
By iknil
Raport składa się z pięciu elementów:
Majestic SEO - surowe dane z majestic.com
Ahrefs - surowe dane z ahrefs.com
Majestic SEO & Ahrefs - elementy wspólne (adres, domena, anchor, itp) i najważniejsze wskaźniki z wymienionych narzędzi (Trust Flow, Citation Flow, Ahrefs Rank)
SiteCondition - surowe dane z sitecondition.com wygenerowane na podstawie uzyskanych wcześniej odnośników
MS | A | S - finalny raport, przydatny przy filtrach lub analizie konkurencji
W jednym miejscu możemy przeanalizować kilkanaście parametrów z trzech niezależnych narzędzi.
Majestic SEO & Ahrefs
MS | A | S
Koszt: 123 PLN brutto (do 5000 backlinków).
Przebieg współpracy:
przesłanie adresu/ów
FV i płatność
raport
-------------------------------------------------
-------------------------------------------------
-
By Garsi
Witam. Mam pewien problem z MajesticSEO. Otóż do 11 września ładnie czytał stronę, zliczał wszystko. Po 11 września jakby coś się przyblokowało. W pliku .htaccess nic nie zmieniałem, więc z dostępem nie powinno być problemu. Ahrefs działa bez zarzutu.
Skąd wiem że nie pobiera mi strony?
Czy ktoś się spotkał z czymś takim?
Proszę o pomoc.
-
Recommended Posts