Skocz do zawartości

Pingwin 4.0 kontra wypas owiec w bieszczadach

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 629
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak owce będą wystrzyżone , znaczy się po szkoleniach Tomasza :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Kiedy druga część?

Nie druga a następna :)

Przed kolejnym szkoleniem.

Zawsze jest tak samo i przeważnie kończy si tak samo.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

wszyscy piszą sensownie

Zgredziu... kiedy znowu będziesz remontował chatę? Po ostatnich przejściach byłeś do rany przyłóż :D

Wkrótce ... a no i bloga im założę. Jak zawsze :D

Zgredziu... kiedy znowu będziesz remontował chatę?

Po mojej wizycie :D

Uważaj - M się szykuje ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Odkurzeni

Uważaj - M się szykuje

Zaczynam się bać ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Jak sie owce ostrzygą ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Odkurzeni

I jak druga transza towaru z Gruzji dotrze :D

Zapraszasz kominiarzy na impre ?? :P

Sprawdź  kontenery biurowe Ultramodula, – to innowacyjna marka z branży budownictwa modułowego będąca częścią firmy Ultragroup.
Autoryzowany sklep z zegarkami, zegarki męskie i damskie - Zegart.pl

Zabezpieczenia dla dzieci w domu – bramki, osłony, blokady: https://safethansorry.pl/

@hyhy,  raczej chyba się uspokoił trochę  ;)

Sprawdź  kontenery biurowe Ultramodula, – to innowacyjna marka z branży budownictwa modułowego będąca częścią firmy Ultragroup.
Autoryzowany sklep z zegarkami, zegarki męskie i damskie - Zegart.pl

Zabezpieczenia dla dzieci w domu – bramki, osłony, blokady: https://safethansorry.pl/

Przykład tego niby testu wykazał parę spraw, kto bardziej ogarnięty wyciągnie wnioski. Jak wcześniej pisałem dynamiczny SWL można wykorzystać do własnych celów i jest przydatny, ktoś kto jest desperatem lub nie dysponuje innymi miejscówkami alb idzie na łatwiznę może coś nim osiągnąć (chociaż efekt jest krótkotrwały i nie za bardzo bezpieczny i nie jest skuteczny w przypadku fraz gdzie konkurencja zaczyna występować).

Właściciel przedmiotowego SWLa równie dynamicznie zmienia zarówno tezy jak wnioski ale tak to już jest - każdy rodzic widzi w swoim dziecku profesora, nawet jak dziecko nadaje się tylko do kopania rowów ... ;)

A ja powiem szczerze, że to fajne poletko do paru innych testów. O tyle dobrze, że fraza z prostej zrobiła się już trudniejsza (mam na myśli top 5), można sprawdzić jak w takim środowisku zachowuje się nowa domena i jaki poziom przyłożenia i czasu potrzebuje,  mając dane i historię stron z topów (dzięki beerbant za podsumowanie parenaście postów wcześniej).

I co jest jeszcze bardziej ciekawe - początkujący seowiec powinien zacząć od przeczytania tego wątku i tak jak napisałeś - od wyciągania wniosków.

A poza tym tak jak pisał Xann - cierpliwości, myślę, że tu jeszcze dużo może sie wydarzyć ;)

Czas na testy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności