Skocz do zawartości

RankIndexer.win - skuteczna indeksacja linków

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 497
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
38 minut temu, mmr88 napisał:

Natomiast faktyczna indeksacja jest na poziomie 0%.

Nie ma czegoś takiego jak faktyczna i nie faktyczna indeksacja.Albo coś jest w indeksie albo tego nie ma, akurat tu jest tylko te 2 możliwości.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Zgadza się, zwracam honor, paczka z przed 9 dni ma przykładowo taki wynik, więc jednak coś tm do indeksu wpada :)

https://pozycjonowanie.j.pl/sb.png

29 minut temu, it_management napisał:

co tzn faktyczna indeksacja?

W wiekszosci wypadkow userzy ktorzy u nas twierdzili ze indeksacja jest 0 % nie potrafili jej po prostu sprawdzic.

Faktyczna - chodzi o kontekst tego wątku, u mnie było zero u s_matysik było inaczej..  Wyluzujcie, nie miałem na celu wprowadzanie nowej terminologii SEO, miałem za to problem i go tu zgłosiłem - wina po mojej stronie w ocenie zerowej skuteczności.

Swoją drogą, mógłbyś napisać jaki problem mają userzy w sprawdzaniu indeksacji? Wyjaśni to kwestię również problemu  u innych osób, które deklarowały w tym temacie zerową skuteczność.

Nie chce tu robić jakiejś antyreklamy ale mimo zapewnień ze strony producenta ze 85% moich linków zostało zaindexowane, jakoś nie przekłada sie to na rzeczywistość.

Wziałem z kampani wyrywkowo 50 linków do sprawdzenia w "site:" i ani jeden nie pokazuje sie w google.. Może to ja coś źle robie?

@frozenek Wysłałem Ci screena z SB gdzie widać że procent indeksacji 85%.

Jeśli jest to blast na 2-3k linków ręczne sprawdzanie 20-60 linków jest bezcelowe.

Jeśli nie posiadasz softów do sprawdzania indeksacji to zrób tak, stwórz profile i umieść w nich unikalny token, następnie po tygodniu od wrzucenia do systemu sprawdź za pomocą operatora intext: Ten token 

Wprowadziliśmy automatyczne wystawianie faktur. Od teraz do wszystkich nowych zamówień faktury będą automatycznie wystawiane, będą dostępne w panelu sklepu w zakładce zamówienia oraz będzie przychodził e-mail z linkiem do pobrania faktury. Wszystkie zaległe faktury do poprzednich zamówień zostaną niedługo przesłane.

Przed zamówieniem nowych pakietów prosiłbym o uzupełnienie pełnych danych firmy oraz nowego pola NIP.

• 2 tygodnie później...

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności