MaxPan Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 obstawiam, że będą płatne opcje wstawiania punktów, pokemonów na teren, lokalizację klienta. Wystarczy opracować w marę dobry system weryfikacji wlasciciela lub zarządcy terenu, nieruchomosci. Oczywiście nie na środek jeziora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Mam wypożyczalnię rowerów wodnych i kajaków nad jeziorem. Da się załatwić, żeby pokemony były na środku jeziora? Jest możliwość zgłoszenia lokalizacji ale wiadomo, że jest dużo chętnych i weryfikacja trwa bardzo długo. Spróbuj codziennie wypływać na środek jeziora i odpalać aplikację. Tam gdzie jest wielu uczestników gry tam pojawiają się pokemony. Ja nie wychodząc z budynku, siedząc tłukę po 6-7 dziennie. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Wszystko się zgadza, 90% ludzi na świecie to debile... "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 @up tragedia jakaś jak rozumiem tu chodzi o latanie z komórą w ręce i szukanie jakiś wyimaginowanych "stworków"? Kompletnie nie jestem w temacie i nawet nie wiem co to "pokemon". To jakiś szczyt debilizmu jest, jeszcze może zrozumiem znudzonych życiem gówniarzy z nadmiarem wolnego czasu, ale "stare dziady" zajmujące się takimi idotyzmami? Ręce opadają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CheNelly Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Jak można nie znać pokemonów? W jaskini się chowałeś? Seriol, ja rozumiem, że można się tym nie interesować i mieć go głęboko w czterech literach, ale to tak jak powiedzieć "Nie wiem kim/czym jest Kim Kardashian/Facebook/Instagram/Lego/Bansky i wiele wiele innych". To są ikony popkultury (co może się komuś podobać lub nie) podobnie jak pokemony, nigdy nie uwierzę komuś, kto mówi, że nigdy o tym nie słyszał @SzlafRock teraz chyba ta możliwość została zablokowana, PokeStop i PokeGym znajdują się w jakiś ważnych historycznie/kulturowo miejscach, może jeżeli jest tam jakiś pomnik to by przeszło @Yeden kup wabiki (lure) w sklepie gry, wabiki są widoczne dla graczy, którzy znajdują się w okolicy, a że działają przez pół godziny i pojawiają się wtedy pokemony dosłownie co chwilę, to jest spora szansa na przyciągnięcie graczy Niektóre sklepy, pizzerie itp. ogłaszają takie akcje na swoim FB, zainteresowanie jest spore, taką akcję np. robi w niedzielę centrum handlowym niedaleko mnie, będą wypuszczali jeden lure, czyli kosztuje ich to całe 4 zł, a naprawdę wiele osób wyraziło chęć udziału, bo pokemony pokazują się wszystkim w tym samym momencie, a łapać trzeba, żeby podnosić level. Za jakieś 26 zł masz 8 wabików. Trzeba tylko liczyć się z tym, że poza miastem pokemonów jest po prostu mniej, co z jednej strony jest minusem - bo nawet przy pomocy wabika nie pojawi się ich tak wiele, a z drugiej plusem - stęsknieni za łapaniem pokemonów gracze z pewnością skorzystają z takiej opcji SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Oczywiście nie na środek jeziora Własnie tak, na środek jeziora. Gracze maja wynająć u mnie kajak albo rower wodny. To jest cel biznesowy. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CheNelly Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Zrób sobie ładny napis typu - Wabik na pokemony na środku jeziora codziennie o 13.00. Kajak x zł, rower wodny x zł SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 @CheNelly no na serio nie wiem:) nazwę slyszalem ale nie wiem jak to wygląda,mam to w d...e. Z bajek wyroslem po smurfach i gumisiach mniej więcej, z gier komputerowych także. Skoro w robocie siedzę przy kompie to gdybym jeszcze to robil w wolnym czasie to byłoby przegięcie totalne. Są znacznie ciekawsze rzeczy w realnym świecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Baterię strasznie pożera ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksocial Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Zapotrzebowanie na PowerBanki rośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszbyra Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 masakra z tymi pokemonami ludzie chodzą jak zombie wpatrzeni w ekran smartfona, dokąd ten świat zmierza... Sprawdź kontenery biurowe Ultramodula, – to innowacyjna marka z branży budownictwa modułowego będąca częścią firmy Ultragroup. Skuteczne pozycjonowanie stron internetowych sprawdź Sprawne SEO Zabezpieczenia dla dzieci w domu – bramki, osłony, blokady: https://safethansorry.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 masakra z tymi pokemonami ludzie chodzą jak zombie wpatrzeni w ekran smartfona, dokąd ten świat zmierza... Chodzą też wpatrzeni w ekran smartfona na którym odpalonego mają facebooka, instagram itp.. co to za różnica i co w tym dziwnego? Kiedyś dzieciaki chodzili cały dzień mając w rękach Tamagotchi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 @up a kiedyś potrafiliśmy cały dzień siedzieć na powietrzu: grać w piłkę, podchody, śmiać się bawić z rówieśnikami. Byliśmy sprawiniejsi, chudsi i zdrowsi niż dzisiejsze pokolenie. Sporo z tamtych znajomości pozostało do dziś, część przerodziło się przyjaźnie na całe życie. A jak to wygląda dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Moja koleżanka ostatnio obudziła męża o 3 rano bo trzeba iść na osiedle bo gdzieś pokemon się pojawił,nie był zadowolony z tej pobudki, kiedyś kobiety w nocy budziły mężów w nieco innych celach. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.