blake Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 gratuluje poziomu Poziom jest niezmienny od lat... materiały szkoleniowe również "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojciec17 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Jeśli podstrony na których masz linki są w indeksie, to ok. Google do nich dotarło i o nich wie. Podlinkowywać mógłbyś gdyby tych podstron nie było w indeksie, skoro są to już bardziej w indeksie nie będą. Wynikami komendy "link:" się nie przejmuj, bo od dawna nie zwraca sensownych wyników, na jej podstawie można wyciągnąć błędne wnioski. Ok. Ale Search Console nie wskazuje mi żadnych linków. Nie wiem, czy czekać aż się dane odświeżą czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puerto Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Jeśli dopiero co dodałeś do Search Console to czekać aż się dane odświeżą Wydajne serwery VPS 100% SSD (12+ GB RAM) od 40zł miesięcznie POLECAM !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojciec17 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Ok, tak zrobię. Dzięki wielkie za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 .... Linkowanie rotacją na miejscówce, gdzie umieszczony jest link sprawia, że obrywa domena na której link się znajduje, tym samym osłabia się miejscówkę. Miejscówki jeśli już to dopala się 1-5 linkami stałymi, a nie rotacją. .... Mega bzdura! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Szokujące jest że jesteś od 2009 roku na PIO i nie odkryłeś że Google nie rozróżnia linków rotacyjnych od stałych , no i dziwi mnie brak rekcji na te bzdury od innych "wyjadaczy" - załamka Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin777 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Xann ty jesteś na forum od 2004, a takie bzdety wypisujesz jakbyś się przed miesiącem zarejestrował. Zdziwiłbyś się co Google rozróżnia. Najlepsze jest to, że pierw piszesz, że e-weblink nadaje się do depozycjonowania, a chwilę późniejsz piszesz, żeby nim miejscówki lecieć. MISTRZ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Xann ty jesteś na forum od 2004, a takie bzdety wypisujesz jakbyś się przed miesiącem zarejestrował. Zdziwiłbyś się co Google rozróżnia. Najlepsze jest to, że pierw piszesz, że e-weblink nadaje się do depozycjonowania, a chwilę późniejsz piszesz, żeby nim miejscówki lecieć. MISTRZ! Powiem Ci tak, jak SWL można wykorzystać do: dopalnania indexowania pozycjonowania depozycjonowania Tą tajemną wiedzę jak to robić posiadają nieliczni patrząc na dzisiejsze statystyki wejść jakieś 300 osób ps. ale żebyś już nie musiał pisać więcej bzdur to ci powie że e-weblink to nie tylko linki rotacyjne ale stałe tez Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 SWL można wykorzystać do:indexowania e-weblink służy do dopalania a nie indeksowania "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 @blake, za baronem internetów nie trafisz - tak to jest jak niepiśmienny próbuje pisać Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Powiem Ci tak, jak SWL można wykorzystać do pozycjonowania Pochwal się jakie to frazy zrobiłeś tym e-webem w ostatnim czasie, skoro służy do pozycjonowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zdziwiłbyś się co Google rozróżnia przede wszystkim rozróżnia błędy ortograficzne, a to już zdecydowanie więcej niż odróżnia baron Xann Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 @bake - nie ogarniasz pewnie dlatego koledzy wyidexowali CIe ze spółki, wiem że pozycjonowanie nie jest dla każdego tym bardziej SWL są wyższym poziomem jazdy choć mi sie wydawało ze można ograną noc cóż :/ Powiem Ci tak, jak SWL można wykorzystać do pozycjonowania Pochwal się jakie to frazy zrobiłeś tym e-webem w ostatnim czasie, skoro służy do pozycjonowania Oczywiście jak tylko chesz się dowiedzieć co i jak to zapraszam tutaj https://xannsem.com/szkolenia/link_building_-_white_black_hat_seopokazujemy wszystkie CASE jakie są aktualnie i od paru lat robione ewebem Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Aby wybrać się do kogoś na szkolenie, to pierw ta osoba musi pokazać chociaż trochę wiedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgadza się dlatego zawsze mamy komplet Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 ... który później dowiaduje się, że nic się na szkoleniu nie dowiedział a mrozy syberyjskie występują cały czas "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.