Skocz do zawartości

Planeta-seo : Relacja z festiwalu SEO 2016

Newsbot

Rekomendowane odpowiedzi

Masakra... cały czas te same gęby opowiadające bajki dla s_matysika (choć nawet pewnie i on po 2 razach miałby dość). Jak widzę nazwiska Glijer, Borowy, Dela, Strzelecki, Żelazny to jednego jestem pewien... więcej można się dowiedzieć od sąsiada, który siedzi obok (nawet jeśli jest to s_matysik) niż od tych ludzi... Całę szczęście, że nie było tam Wieliczki, bo to by już był nie festiwal SEO a festiwal porównywalny do October Fest, bo na sucho by to nie przeszło... nic więcej.

No ale jak to mówi staropolskie przysłowie... tak się śpiewa jak gra orkiestra. Później wyrastają festiwalowi specjaliści, którzy myślą, że złapali boga za nogi.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

M Całę szczęście, że nie było tam Wieliczki,

Był :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria.

W takim razie autor relacji musiał go pominąć (czemu się ne dziwie) dla jego dobra...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Z roku na rok coraz lepsza impreza. Mówię o organizacji. Obecnie poziom Pro. ;) Poziom prezentacji wręcz odwrotny. W mojej ocenie tylko trzech autorów prezentacji zasługuje na uwagę: Mateusz Dela, Krzysztof Marzec i Łukasz Żelezny. Oczywiście jest to moja subiektywna ocena. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

W takim razie autor relacji musiał go pominąć (czemu się ne dziwie) dla jego dobra...

Blake, tu podobno jest nieoficjalna wideo relacja https://joemonster.org/filmy/51346

P.S: Niech Cię tytuł nie zmyli.

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Coin Master Spiny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności