Hauron Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Mam wykupiony Premium, obecnie w Artykuły Premium nr1, Katalog Premium nr1, Statystyki SEO i Wartość strony mam wszędzie około 80 adresów ok i ponad 200 na czarnej liście. To tak powinno być, czy usunąć te adresy z czarnej listy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 2 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Usunąć z czarnej listy. Ogólnie ostatnio skurczyła się baza, ale powinno być teraz około 600 adresów w sumie. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Dostępna jest aktualizacja (za moment) DonLinkage 6.6.0: - zablokowanie automatycznego przenoszenia na czarną listę adresów z silników premium (możliwe jest ręczne przeniesienie) - adresy z silników premium pomijają detekcję (pobieranie bezpośrednio do bazy) - dodana data utworzenia i ostatniej modyfikacji projektu MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Aktualizacja DonLinkage 6.6.1 ::: 07/06/2017 wykorzystanie proxy dla generatora tekstów, gdy zablokowane jest IP serwera opcja eksportu wszystkich wpisów z ostatnich x godzin z poziomu grupy projektów MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauron Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Ja z utęsknieniem czekam na możliwość podzielenia bazy głównej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Będzie będzie Tak samo ponawianie do nieudanych będzie wprowadzone. Tylko to dość sporo roboty i testowania. 1 MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Dzisiaj doszło ponad 100 nowych stron do premium, obecnie powinno to wyglądać tak: Artykuły Premium nr1 183 Katalog Premium nr1 195 Statystyki SEO 156 Wartość strony 186 Suma 720 Edytowane 12 Czerwca 2017 przez okazwłoka 1 MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauron Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Statystyki w Harwesterze ( a zwłaszcza w przeglądzie footprintów) dalej się nie odświeżają. Popatrz szczególnie na kolumne dziś / detekcja dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Ok, sprawdzę to dokładnie. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomad999 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Ktoś sie może wypowiedzieć, czy warto kupić DonLinkage ? Mam 5 witryn. Jak wygląda wdrożenie iso 9001 ? Jak uzyskać certyfikat iso 9001 cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Użytkownicy są aktywni, kupują nawet premium - więc pewnie im się opłaca. DonLinkage jest ciągle rozwijany i końca nie widać. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nigraS Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Chcę kupić proxy na https://buyproxies.org/panel/cart.php?a=confproduct&i=0 ale nie wiem jak uzupełnić formularz. Czy ktoś mógłby napisać mi krok po kroku w jaki sposób dokonać zakupu? Oraz w jaki sposób skonfigurować proxy z Donkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Z czym dokładnie masz problem? To zwykły formularz, wybierasz pakiet, podajesz login i hasło dla proxy, później swoje dane, płacisz i tyle. W donlinkage wprowadzasz uzyskane proxy przez menu "Proxy" - jest tam podany format - ewentualnie możesz bezpośrednio w projekcie podać jedno lub kilka proxy - gdybyś miał z czymś problemy daj znać. Jest aktualizacja: DonLinkage 6.6.2 ::: 12/07/2017 poprawka zliczania "zdetektowanych" adresów poprawka automatycznego kontynuowania projektów, gdy pojawiają się nowe adresy w bazie poprawka automatycznego przypisywania pakietów w premium (synonimy i indeksowanie) poprawka dat tworzenia i aktualizacji projektu ustawienie polskiego czasu dla dat wyświetlanych w panelu MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nigraS Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 "Login i hasło należy pominąć przy publicznych proxy." Czy proxy zakupione na buyproxies jest prywatne? "Format: ip:port;login;hasło" Otrzymałem takie proxy 109.x.x.x:80:login:hasło czy mam je zmienić na 109.x.x.x:80;login;hasło ? Mam kilka projektów, czy jak dodam proxy w menu Proxy to automatycznie projekty będą sie dzielić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Tak, jeśli masz login i hasło to traktujesz je tak jak prywatne. Oczywiście należy zamienić na format obsługiwany przez Donlinkage. Jeśli dodasz do menu proxy, to wtedy za każdym razem będzie losowane proxy. Jeśli dodasz proxy z poziomu projektu, to wtedy projekt będzie wybierał z tych proxy (dodając jedno proxy projekt będzie korzystał z tego jednego). PS. Przed momentem wrzuciłem aktualizację do silnika k2, bo był zupełnie popsuty od ostatniej aktualizacji. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi