Paq Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Coś w tym jest Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aman Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Takie prawdziwe... "Wyłazisz?" - "Nie mogę, muszę pracować" - "Jest sobota, godzina 22" - "Wieeeeem, ale zaspałem i muszę nadrobić zaległości". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Może i nie sobota, ale jest już 22 a ja ciągle pracuję. Emeryturo - kiedy nadejdziesz? Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anitka22 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Jak masz liczyc na emeryture z panstwa - to mozesz sie gruubo przeliczyc:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Emeryturo - kiedy nadejdziesz? Jak dożyjesz to i tak marne grosze z tego.To raz, a drugi to prezes zus już wypowiada się że nie mają kasy na wypłacanie, więc nawet jak dożyjesz możesz nic nie dostać. A tak z ciekawostek wiecie ile wynosi najniższa emerytura wypłacana w Polsce? 45 groszy. Oczywiście chodzi o osoby co pracują na tzw. umowach śmieciowych, ale według statystyk takich osób jest aż 1,5 miliona ! Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Finan wszystko pięknie, ale ja pod ZUS nie podlegam U mnie emerytura jest obliczana procentowo, tak źle nie będzie. W sumie na emeryturę mogę iść za 5 lat, ale pewnie i z 15 posiedzę Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skotar Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 taka branża, że nie posiedzisz spokojnie, zawsze jest coś do zrobienia, zawsze można zrobić więcej i lepiej.ostatnio miałem dzień jak co dzień, full roboty i ok. 12 dostaję smsa od sis "braciszku, doładuj mi konto, nie mam neta w pracy i się nudzę"... a mówią, że w urzędach mają pełne ręce roboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Chyba i zgubiłeś w nadawcy... gimbusie W wakacje tu też takich wysyp co się nudzą. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 7 dni razie, na premyślenie zachwoania ( szept w innym temacie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 przestań nabijać posty już miałeś urlop kolejny będzie ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Myślę, że podjąłeś złą decyzję. Ukrywanie linków w kropkach na PiO nie przechodzi. Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Po weekendzie nie zauważyłem BAN, a zaplecze o księgowych i powiązane z nią inne strony leci na czarną listę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakpio9090909 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 coś w tym jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeSiedem Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Coś w tym jest coś w tym jest Postaraj się bardziej Kiedyś wstawię tu link.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.