arturrajber Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Takie tam. Google zapłaciło 1 mld dolarów Apple za implementację własnej wyszukiwarki w iOS. więcej na temat https://pclab.pl/news68032.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Dobre posunięcie ze strony google, ruch mobilny to przyszłość nie można tego olewać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tank Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Ciekawe czy za 1mld =1 $ dodali by moją wyszukiwarkę Tak sobie myślę że powinni w coś takiego zainwestować nawet jeśli miałoby się nie opłacać. Brak czasu na nudne, powtarzalne zadania? Sprawdź szablony Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 obecnie nikt nie ma wiekszego potencjału do zrobienia szukajki niż FB i nie wiem czemu tego nie robią gdyby zrobili to google traci gigantyczne ilości userów Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razgriz Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Niech FB najpierw jakoś wyszukiwanie w obrębie swojego serwisu usprawni, bo obecnie nie wygląda to najlepiej - zwłaszcza, gdy szuka się jakiegoś fanpage'a a kilka ma podobne nazwy... Przeczytaj najnowsze informacje o Top Gear -> https://autoblog24.pl/top-gear/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Może właśnie dlatego nie robią, gugiel ma lata doświadczenia i na pewno monitoruje konkurencję na bieżąco i będzie reagować z wyprzedzeniem Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trojzab Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 @razgriz Mają wyszukiwarkę i to przerażająco dobrą. Poczytaj sobie tu : https://latwymarketing.pl/graph-search-czyli-twoja-reklama-z-chirurgiczna-precyzja/ Tylko trzeba sobie po angielsku Fejsbuka włączyć. ban za multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Szkoda, że tak Google się rozwija, zawsze wiąże się to z dodatkowymi ich wydatkami, a więc i szukanie kasy w naszych portfelach... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Dalej chyba nie rozumiecie źródła sukcesu Google. To nie wyszukiwarka ciągnie do góry a inne powiązane usługi w które Google od lat konsekwentnie inwestuje, miedzy innymi Android, Gmail, YouTube ciągnie wyszukiwarkę. Napisać wyszukiwarkę na poziomie Google nie problem dla większości dużych graczy internetowych, zindeksować większa cześć netu też, tylko to nic nie da. Zupełnie nic. Dla tego Google dało dużą bańkę aby pozyskać ruch z iOs. Wy skupiacie się w dyskusji na wyszukiwarce, ale nie o to chodzi w obecnych czasach, dla tego wyszukiwarka od FB zaliczyła by kraksę, jestem niemalże pewien. Bo FB to tylko spolecznościówka, dobra ale TYLKO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tank Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 @MaxPan Zgadzam się w 100 %. Zwróćcie uwagę na ilość programów przy których podczas instalacji dodatkowo można pobrać Chroma. Brak czasu na nudne, powtarzalne zadania? Sprawdź szablony Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boinantali Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Nie slyszalem zeby YouTube przynosilo Googlowi zyski, z tego co czytałem raczej wychodzą przy nim na zero, stąd wziął się pomysł YouTube Red Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 A to nie trzeba słyszeć Google to spółka giełdowa, zobowiązana do upublicznienia sprawozdań finansowych. Owszem w 2015 roku na YT sprzedali tylko 6% reklam od ogólnej puli. Ale zysk nie liczy się w taki sposób ja Ty sugerujesz, bo Google to korporacją i każda usługa została tak skonfigurowana alby napędzać powiązane usługi a nie tylko przychód/zysk konkretnie z reklam na samym YT. Zapominasz, że aby korzystać z funkcjonalności serwisu w pełnym zakresie należy mieć konto na gmail, i kółko zaczyna zamykać się. Po trzecie jeśli serwis nie generuje straty a nie generuje, to może również oznaczać, że idzie inwestowanie przychodu brutto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksocial Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 YT dostarcza zysku na wiele innych sposobów niż zarobek z reklam. Jest to potężne medium, na którym wybija się wiele osób poprzez świetne prowadzenie własnych kanałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew31 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 obecnie nikt nie ma wiekszego potencjału do zrobienia szukajki niż FB i nie wiem czemu tego nie robią gdyby zrobili to google traci gigantyczne ilości userów Słuszna uwaga! FB zrobiłby na tym jeszcze cięższe pieniądze i rozbiłby monopol googla! (chociaż googlowi tego nie życzę) Okna i Drzwi we Wrocławiu - Okna Wrocław Novis | Kalkulator składek ubezpieczeniowych - Ubezpieczenia Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.