okazwłoka Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Fajne byłoby w jednym temacie zebrać wszystkie forumowe aukcje, jeśli znajdą się chętni. Moja propozycja: Przedmiot: Pakiet indeksowania w indeksowanie.i4a.pl - pakiet 100 000 z 3 miesięcznym terminem na wykorzystanie punktów. Licytacja od 1 zł. Jak licytować: wpisać "indeksowanie.i4a.pl:kwota w PLN" np. indeksowanie.i4a.pl:100000 Wygrywa oczywiście kto da więcej, podam w temacie kto dał najwięcej żeby nie było nieporozumień. Koniec w niedzielę, 10 stycznia 2016 roku o godzinie 24.00 Wymagane potwierdzenie przelewu na konto WOŚP z wylicytowaną kwotą (email podam zwycięzcy). MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Nie znajdzie się żaden chętny nawet za 1 zł? MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwar Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 indeksowanie.i4a.pl:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 indeksowanie.i4a.pl:2 Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwar Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 indeksowanie.i4a.pl:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 indeksowanie.i4a.pl:10 Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajnygrabarz Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 indeksowanie.i4a.pl:11 urodziny dla dzieci zielona góra animacje dla dzieci dekoracje balonowe zielona góra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 indeksowanie.i4a.pl:15 Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 indeksowanie.i4a.pl:20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Śliczne dzięki wszystkim biorącym udział. Oczywiście wygrywa @D_S - za moment wysyłam informację. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.