ar4 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Witam, co możecie polecić do wew. linkowania na WP? Może to być free lub premium. Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzSz. Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Kiedyś na temat automatów pisał @Zgred na swoim blogu, nie polecał (ale poszukaj tego wpisu) Wg mnie, lepiej mieć kontrolę nad tym co linkujesz wewnątrz serwisu/blogu/sklepu. Piękne i lśniące włosy sprawiają, że czujesz się młodo! Sprawdź na portalu KOBIECO.PL jak poderwać chłopaka sprawdzonymi sposobami! Towarzystwo budownictwa społecznego TBS to krok ku lepszej przyszłości... Czy długi to także jeden z Twoich problemów? sprawdź jak szybko wyjść ze spirali zadłużenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Czytałem na zgredzie ale myślę, że coś świeżego można znaleźć i pewnie coś lepszego... poczekam na resztę wypowiedzi. Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Nie polecam bo nie masz kontroli nad tym co tak naprawdę jest linkowane a dokąłdnie z którego miejsca i nie jest to naturalne ... linkowanie wewnetrzne na generyki szkodzi (widze to po swoim blogu od 2 miesięcy mam wtyczkę do tego i linkuję z automatu na generyki). Linkowanie ręcznie na długie frazy daje lepsze efekty - tylko trzeba się nap...ć Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linkman Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Linkowanie z wtyczką prawie nic nie daje a przynajmniej nie daje to pod wpisami jako "podobne wpisy". To w treści wpisu linkowanie z automatu zapewne też niewiele. Warto się nap...ć jak wyżej napisano. "Lepsze rezultaty" to okreśłenie cokolwiek nieadekwatne do różnicy... Pod warunkiem urozmaicania anchorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu0 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 O ile dobrze pamiętam to SEO Smart Links miało możliwość zdefiniowania fraz które mają być linkowane. Na jakimś blogu mam ją dodaną i nie widzę jej negatywnego wpływu, przynajmniej jak narazie. Sprawdź sobie może Ci przypasuje https://wordpress.org/plugins/seo-automatic-links/ Moja pierwsza aplikacja na iOS - Zysk z faktury VAT Apple = mac-world.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makensis Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Polecam SEO Smart links w wersji Biznes - w zależności od treści może dać niezłego kopa. Forum komputerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.