blake Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Monitorujcie towarzyszu. Ja monitoruje kilkadziesiąt tysięcy fraz z całej europy i uwierz mi, że o 9 rano widzę czy coś się działo czy nie. W tym roku nie działo się jeszcze nic jak już wcześniej pisałem. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Nie monitoruje tylko swoich, chociaż jest ich ponad 90% z całości, ale... jakie to ma znaczenie co monitoruje? Nie było jeszcze takiej aktualizacji której bym u siebie nie zauważył. Wyciąganie wniosków na podstawie tych screenów do których sobie linka wrzuciłeś parę postów wyżej to na prawdę amatorszczyzna "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Przy odpowiednio dużej próbce, nie ma chyba znaczenia czy ma wyniki "u siebie" czy "u innych" Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Nie monitoruje top50 dla konkretnego zapytania to by była po prostu głupota. Czego bym się dowiedział? Że 10 domen miało spadki o 5 pozycji a 10 miało wzrosty o 5 pozycji? Tak właśnie rodzą się baśnie o aktualizacjach... PS. Przeczytałem to co napisałeś i to jestem dumny z bycia amatorem już wszystko rozumiem. Pytanie tylko, jak nazwać zbieranie danych/analizowanie TYLKO czy sprawdzana fraza spadła/wzrosła? Eh... szkoda tłumaczyć Jak masz x domen dla których sprawdzasz tą samą frazę i każda z nich jest robiona innym sposobem to tak na prawdę nie potrzebujesz nic więcej a tym bardziej grzebania się w nikomu niepotrzebnych analizach tylko dla analiz i straty czasu. A jeżeli Ty analizujesz konkurencję w sposób który opisałeś to już w ogóle jesteś wróż nad wróżami (Maciej się nie umywa jednym słowem). "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Ps. Analizuję konkurencję na różne sposoby, a zbieranie takich danych dodatkowo poszerza możliwości. Dla mnie to trata czasu po prostu. Kiedyś też się grzebałem w tego typu analizach, ale wyrosłem z tego Myślę, że kontynuacja dyskusji w tym temacie nie wniesie już nic merytorycznego, wiec chyba nie ma sensu jej kontynuować Zgadzam się w 100% "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Pracownicy Google nigdy niczego nie potwierdzili. Poza Mattem. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyhy Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Monitorujcie towarzyszu. Ja monitoruje kilkadziesiąt tysięcy fraz z całej europy i uwierz mi, że o 9 rano widzę czy coś się działo czy nie. W tym roku nie działo się jeszcze nic jak już wcześniej pisałem. E tam blake, kłamiesz, a ręczne dożynki pod koniec roku ? Czas na testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Ręczne dożynki były w tamtym roku, nie w tym I było to ewidentne cięcie topów na najlepsze frazy, nie żadne pingwiny czy pandy. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libra Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Algoroo.com znów na czerwono... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.