Skocz do zawartości

Jakich funkcji oczekujesz od narzędzi SEO?

Stal-Mielec

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jesteśmy w trakcje pisania rozbudowanej aplikacji do pozycjonowania stron. Chciałbym zapytać potencjanych nabywców o to czego oczekują od takiego programu. Napisz czego ci brakuje, a może wkrótce otrzymasz wymarzone narzędzie w przystępnej cenie :)

TinyChat Polska

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co to jest rozbudowana aplikacja do pozycjonowania stron? Pojęcie tak ogólne, że aż ciężko się nie pokusić na żart (tak jak zgred:) ).

Uprzedzając falę takich postów w stylu tego forum, chciałbym:

- funkcja słów kluczowych - ja pomyślę słowo, a aplikacja dobierze mi najbardziej klikalne i zoptymalizowane słowa, dopisze do nich zrozumiałe dla usera teksty i opublikuje na stronie,

- darmowe linki z niezaspamowanych, tematycznych miejscówek,

- moduł, który automatycznie zamienia stronę klienta w super zoptymalizowaną witrynę i podpisuje zgodę klienta na wprowadzenie wszystkich zmian na tej stronie,

- kolejny moduł do analizy konkurencji i wywalania ich z serpów jednym kliknięciem (no dobra, mogą być checkboxy, niektóre strony trzeba zostawić, żeby G się nie przyczepiło do nienaturalnych wyników),

- moduł turbo - top3 w 3 dni

- moduł zamrażania wyników - jak już osiągnę top1 - to chciałbym móc zamrozić sepry w danej niszy

- funkcja wyszukiwania najlepszych wycieczek - mając taki program mogę zimę spędzać w ciepłych krajach

Kawy nie musi robić :)

Czas na testy.

Napisz czego ci brakuje, a może wkrótce otrzymasz wymarzone narzędzie w przystępnej cenie

Brakuje mi narzędzia, które będzie powiadamiało o wprowadzanych na bieżąco zmianach w algorytmie google.  chciałbym też wiedzieć, które domeny są oflagowane i w jaki sposób.  

To podstawowe zagadnienia, które mnie interesują.  Mam jeszcze więcej ale to później.  Chętnie też dołożę się do projektu jeśli będzie zrealizowany w co najmniej w 60%.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Witam,

jesteśmy w trakcje pisania rozbudowanej aplikacji do pozycjonowania stron. Chciałbym zapytać potencjanych nabywców o to czego oczekują od takiego programu. Napisz czego ci brakuje, a może wkrótce otrzymasz wymarzone narzędzie w przystępnej cenie :)

A dokładnie to jaką aplikacje robicie? Bo za słowami "aplikacji do pozycjonowania stron" może się kryć mnóstwo rzeczy. Najlepiej gdyby taka aplikacja automatycznie robiła od zera stronę internetową według moich potrzeb i pozycjonowała ją, oczywiście z gwarancją top10. Mam nadzieję, że wkrótce otrzymam od was wymarzone narzędzie w przystępnej cenie :)

w uproszczeniu program bedzie wypelnial formularze. wszystkie niezbedne moduly takie jak rejestracja maili, generowanie unikalych tekstow jest gotowa. innowacyjna funkcja bedzie mozliwosc dodawania wlasnych niestandardowych stron w prosty sposob, cos jak w imacros, przez co dla wielu zniknie problem zaspamowanych miescowek

TinyChat Polska

@Konik^Morski, nie 
to ma umozliwic dodanie dobie w kilka minut nowego cmsa do blastera, generatora zaplecz na jakims polskim web2 ktorych nie ma w zadnym seo tool. Mozliwosci sa nieograniczone, mozna nawet zrobic sobie indexer z allegro xD Chyba lepiej sie nie da przeciwdzialac zaspamowanym miejscowkom

TinyChat Polska

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności