Trotyl Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 https://acidcow.com/pics/73560-this-will-make-you-feel-old-20-pics.html A Matrix miał premierę 16 lat temu nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 @Trotyl, ja nie wiem gdzie i jak te newsy wynajdujesz, ale ewidentnie musisz się za********e nudzić. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Nein, urozmaicam sobie czas przy komputerze. A Ty co, edytor, edytor, edytor i 10 połączeń po ssh? E: Już wiem gdzie leży wyjaśnienie Twojej zagadki - zachowam dla siebie. Domyśl się ^^ Może to nie jest jakiś ambitny temat, ale innych nie widzę. nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 i 6 na zdalnym pulpicie... "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 A ile linijek kodu piszesz bez najmniejszej przerwy? E: Właśnie sprawdziłem jaki temat utworzyłeś jako ostatni: I jak tu żyć bez masturbacji? Bez komentarza nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 @Poczujcie się staro Nie mam takiej funkcji w swoim samopoczuciu. Opcji też. eM Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zawsze wiedziałem, że zamiast "uprawiać" sportowy tryb życia, lepiej siedzieć przy kompie Dzięki Mion E: lit. Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Stary człowiek i może. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Jak będę mieć tyle lat jak Arni ( na drugim foto on ma 60 lat) też chciałem by tak wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Co Maxiu powiesz na 104 latka ?? https://www.boredpanda.com/elderly-man-hipster-style-gunther-krabbenhoft/ Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Moja babcia przeżyła ponad 100 łat ale mi to nie grozi . Ona w sklepie kupowała tylko sól, niektóre kasze i olej resztę miała z ogródka i stajni. Nas wykańcza żywność przetworzona. A facet z foto jest wyjątkiem z wyjątków i większość swojego życia jeszcze żył w innym świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Moja babcia przeżyła ponad 100 łatAle to przedwojenne pokolenie inne - silniejsze było niż "MY" ... HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik23 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Możecie spojrzeć na to z innej strony - nie musicie tracić czas na poznawanie tych rzeczy / filmów - bo już to widzieliście i możecie się skupić na nowościach! - nie to co gimby :/ Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.