cinmar Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Dodałem 18-tego (wtorek) efekty indeksacji widać już było wczoraj, staty podrzucę za kilka dni "Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Cyberfolks kod rabatowy -25% | Seohost kod rabatowy -40% | nazwa.pl kod rabatowy #reklama #link_sponsorowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjurecki Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Z tego co wiem nie da się tak - tutaj można tylko skontaktować się ze Svenem . Planujemy zrobić tak, że po naszej stronie wywolania z api z danego dnia będziemy lączyć w 1 plik - ale jest to gdzies na liście rzeczy do wykonania. czy to jest właśnie wdrażane teraz? bo przestały mi wpadać linki z GSA przez API pojedynczo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioen Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Witam. Jak szybko indexer zaczyna "mielić" linki? Po jakim czasie mniej więcej od dodania? EDIT:Widzę, że jest chyba mała awaria. Nie da się wejść na stronę (508). Czy podczas awarii linki są dodawane po API? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo32 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 strona nie działa Forbidden You don't have permission to access / on this server. speed-links.net gogle proxy beton Lębork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 a ja tam wchodzę, ale podczasu uploadu wywala mi błąd "ERROR: SyntaxError: JSON.parse: unexpected end of data at line 1 column 1 of the JSON data" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Mamy chwilową awarię https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioen Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Na kiedy planowane jest zakończenie problemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chladek Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Rozumiem, że jak serwis jest niedostępny cały dzień, to wydłużacie miesięczny pakiet o dzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Dokładnie tak - my też czasami mamy wolne W pn przedłużymy wszystkim konto o 2 dni plus przywrocimy system. W tej chwili to co jest w bazie do 21 lipca jest mielone przez system. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciamciaj Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Mógłby ktoś podrzucić swoje ostatnie statystyki z indeksera wraz z typem linków (mniej więcej)? Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Mógłby ktoś podrzucić swoje ostatnie statystyki z indeksera wraz z typem linków (mniej więcej)? Dzięki! Najtańszy pakiet to 17zł - kup sobie, sprawdzisz i wyciągniesz wnioski. dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studioczystosci Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 it_management system już jest po pracach konserwacyjnych? Miałeś dać info jak tam sytuacja z systemem po poprawkach Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciamciaj Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 @wojtekk, miałem problem z zakupem usługi jeśli strona nie działała. Chciałem również usłyszeć opinie osób które działają w serwisie już długo, bo jak widać, jest to różnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Poziom indeksacji to od 25 % do powiedzmy 80 % . Od czego zalezy : -uzytych skryptów ( dla niektorych domen site wyglada na zamrozony - nie zmienil sie od roku ) -od tego czy przypadkiem nasz link nie zamienil sie w 404 https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chladek Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Macie cały czas jakieś problemy? Paczki z ostatnich dni, 0% indeksacji, gdzie wcześniej na tym samym wynosił 60-80%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.