Lars Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 System długo przerabia linki, od wczoraj nie ruszył nic. Profesjonalny Link Building. Rozwiązania które działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 @up u mnie linki z wczoraj (wrzucane koło północy) postęp 100% SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Linki trust ktoś testował,działa to to? Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Testowałem te linki trust i nie jest to jakaś rewelacja za tą cenę.Linki pochodzą np. z bambuser.com Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Finan. Piszesz w kontekście ceny, ale jak z samą skutecznością? Użyłeś razem z indekserem? Profesjonalny Link Building. Rozwiązania które działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Razem z indexerem.Co do skuteczności jakoś nie zauważyłem rewelacji, ale to norma bo teraz liczą się linki gdzie inni nie mają dostępu, a nie masówka jak kiedyś że wystarczyło odpalić np GSA i były topy, nie te czasy. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 czy ktoś jeszcze oprócz mnie od 20 marca ma linki nieprzerobione ? SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwebsolutions_pl Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Projekt "Linki profilowe TR". W polu url nie można używać polskich znaków?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black-star.link Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Nie można z racji, że większość profili ich nie akceptuje. Dla domen można użyć formatu IDN, a dla urli pozostaje 301 lub format https://www.urlencoder.org/ (komunikat został rozbudowany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Czy ktoś oprócz mnie zauważył, że ostatnimi czasy skuteczność tego indeksera jest prawie zerowa ? Wrzuciłem kilka swoich domen (wszystkie podstrony) (dzień po dniu) i zaindeksowanych z tego jest może z 10% z czego wcale bym się nie zdziwił gdyby to samo z siebie się zaindeksowało (strony główne były w indeksie przed wrzuceniem). Próbka co prawda była niewielka, ale skoro własne domeny nie indeksują się to co tu mówić o spamach ? SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlwik Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Pakiet 111 linków wrzucony 7 dni temu, przed chwilą sprawdzałem: 82% zaindeksowane. Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie - Webhosting1st Sklep z częściami do laptopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black-star.link Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 @Dralik podaj login w systemie sprawdzimy wszystkie Twoje linki z września i będziemy się mogli do tego odnieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 @up nie sprawdzałem większej próbki, głównie chodzi mi o 4 domeny, które zaindeksowałem już ręcznie. SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black-star.link Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Stwierdzenie, że indekser nie działa na podstawie 4 domen jest trochę nie na miejscu. To tak jak niektórzy użytkownicy wrzucają 10 000 linków, z tego 70% wchodzi w indeks, biorą 500 które się nie zaindeksowały i piszą na mail, że indekser nic nie indeksuje bo dodali 500 linków i 0 jest w indeksie. W skali całego systemu skuteczność jest ciągle na poziomie jak 2 lata temu. Są rzeczy, które się nie indeksowały dobrze 2 lata temu i nie indeksują się teraz - przykładem tego są np.: blogi bodajże z rankerx lub moneyrobot na subdomenach typu amppages, precle z setkami podstron, stare wordpresy z swli, tumblre i niektóre inne. Google też nie stoi w miejscu. Na indeksację własnych domen są sposoby lepsze niż indekser, darmowe i skuteczniejsze (chociażby SC) - problemem i tak zostanie wypadnie podstron z indeksu w niektórych przypadkach. Są miejsca gdzie procent indeksacji jest ważny (jakieś systemy, strony dla klienta), ale w większości przypadków liczy się efekt indeksacji jako etap do osiągnięcia celu. Gdyby faktycznie z linkami dodanymi do systemu nic się działo owszem nie byłoby co dalej dyskutować, ale dla każdego linku jest podjęta próba indeksacji. Skupiamy się na tym, aby średnio w skali wszystkich zasobów, które mamy poziom był zachowany. Wrzucenie 1000 linków które zaindeksują się w 100% jest tyle samo warte co inne 1000 linków, z których żaden nie wejdzie. Indekser jak i linki TR same z siebie nie zdobędą dla nikogo topów, potrzebny jest jeszcze przepis jak je zastosować i co dodać, tak samo jak w innych narzędziach. Możliwe, że jest nieco trudniej niż kilka lat temu gdy przepisy na TOP były jednoskładnikowe. Dla podsumowania nie wszystko wchodzi, bo w żadnej branży nie ma i nie będzie narzędzia idealnego, ważne że są narzędzia "good enough". Jeśli jest jakiś problem zawsze staramy się pomóc go rozwiązać lub wyjaśnić, aby obie strony były zadowolone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 akurat, to są domeny .pl moje prywatne, które z niezrozumiałych dla mnie powodów nie zaindeskowały się przez system, a powinny tym bardziej, że status pokazuje 100% i wrzucałem 2 razy pod rząd czyt. przedwczoraj i wczoraj. Co do spamów to wiadomo jak jest i tego się nigdy nie czepiałem Indeksacja ręczna przez addurl bez problemu przeszła więc jest zastanawiające dlaczego system im nie pomógł wcześniej. SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.