Dirty Frank Opublikowano 5 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 up Każdy link, który wrzucicie będzie zrobiony, bez wyjątków.Jak sobie dziś/jutro podamy dłonie z człowiekiem o którym piszę, sądzę że dla niego to max 2-3 dni pracy z tym co jest w tej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Każdy link, który wrzucicie będzie zrobiony jak długo obecnie trzeba czekać na przetworzenie? [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron za efekt - 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Frank Opublikowano 5 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 To jest trudne pytanie Sebastian, bo częściowo moderuję to ręcznie od wczoraj, żeby to jakoś szło.Dziś będę widział wieczorem, jaki procent udało się zmielić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 dobra mogę poczekać i tydzień byleby to działało, bo mam sporo do poindeksowania. Z tym, że hmm do kiedy to ja mam konto bo coś tam nie widzę info o tym? I czy po wprowadzeniu zmian, zostanie jakoś gratisowo przedłużone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypok Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Przyznaj mi proszę zwrot peklu na pp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciamciaj Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 @Dirty Frank, jak z tymi PW? Dasz radę spojrzeć? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Błąd łączenia się z bazą danych ;-) SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 up Każdy link, który wrzucicie będzie zrobiony, bez wyjątków. Jak sobie dziś/jutro podamy dłonie z człowiekiem o którym piszę, sądzę że dla niego to max 2-3 dni pracy z tym co jest w tej chwili. Podaliście sobie te ręce już? Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Frank Opublikowano 8 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Podaliście sobie te ręce już? Tak. Nowy właściciel jeszcze dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Podaliście sobie te ręce już? Tak. Nowy właściciel jeszcze dziś. no to szykujmy się na jakieś promocje tak żeby było miło na "dzień dobry" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Na PiO było już jedno przejęcie firmy, ze 3 lata temu chyba kojotek sprzedał produkty Omni tajemniczemu użytkownikowi i wiadomo jak to się skończyło. Piszę to po części żartobliwie, a po części na serio, żeby zarówno nowy jak i stary właściciel serwisu jasno określał jak się sprawy mają. Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 To teraz z miesiąc na wdrożenienie się nowego właściciela, coś czuje, że skończy się jak z omnią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Frank Opublikowano 8 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Może Panowie, zamiast przeczuwać, wróżyć i domniemywać - zwyczajnie sprawdzimy, co nowy właściciel potrafi zrobić z tym, co już zrobiłem. żeby zarówno nowy jak i stary właściciel serwisu jasno określał jak się sprawy mają. Właśnie dlatego, napisałem jasno że oddam to komuś lepszemu i nie będę się trzymał kurczowo tematu, który mnie w pewnym zakresie przerasta (na początku pół żartem - pół serio, ale okazał się to dobry pomysł), komuś, kto zrobi z tym porządek i temat usprawni. To teraz z miesiąc na wdrożenienie się nowego właściciela, coś czuje, że skończy się jak z omnią Janek, podrzuć jeszcze jakieś info jak dolar w przyszłym tygodniu, bo nie mam pewności.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 @up to może napisz kim od dzisiaj jest właściciel, kim Ty jesteś w całym przedsięwzięciu, kto tu w sumie nam fv będzie wystawiał. Rozumiem, że to tajemnicą nie jest.Bo ja już mam mętlik, a za pare dni kończy mi się pakiet (nie bardzo wiem gdzie jest info o czasie jaki mi pozostał) i w sumie sam nie wiem czy będzie przedłużony czy nie ;-) SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Frank Opublikowano 8 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Oddałem całość Dralik, w dosłownym, tego słowa znaczeniu. Jak już pisałem, nikt nie zainwestuje czasu i środków w nie swój biznes. czy będzie przedłużony czy nie ;-) Oczywiście, że będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.